Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #161 Gereksiz mesaj uyarısının gitmesi. Espri yapamıyorum bu uyarı yüzünden. Yapınca da şak diye uyarı geliyor.
Gereksiz mesaj uyarısının gitmesi. Espri yapamıyorum bu uyarı yüzünden. Yapınca da şak diye uyarı geliyor.
Jules Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 610 Çözümler 18 2 Nisan 2021 #162 Ulunay dedi: Maalesef bunu size yazmamıştım. Sağlık olsun... Genişletmek için tıkla... Ben biraz gerilmişim o zaman hocam. Sağlık olsun.
Ulunay dedi: Maalesef bunu size yazmamıştım. Sağlık olsun... Genişletmek için tıkla... Ben biraz gerilmişim o zaman hocam. Sağlık olsun.
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 2 Nisan 2021 #163 xXxX_babapro_XxXx dedi: Babapro diye biri var, boş boş konular açıyor. Gitse de kurtulsak. Genişletmek için tıkla... Foruma geleli 9 gün olmuş daha seni tanımayan kalmadı nasıl bir adamsın sen. Takılıyorum sadece yanlış anlama
xXxX_babapro_XxXx dedi: Babapro diye biri var, boş boş konular açıyor. Gitse de kurtulsak. Genişletmek için tıkla... Foruma geleli 9 gün olmuş daha seni tanımayan kalmadı nasıl bir adamsın sen. Takılıyorum sadece yanlış anlama
İkr Picopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 230 Çözümler 2 11 Nisan 2021 #164 Moderasyon ekibi gitsin artık son zamanlarda sık sık yazışıyoruz. Son düzenleme: 11 Nisan 2021
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.054 Makaleler 6 Çözümler 54 11 Nisan 2021 #165 İkr dedi: Moderasyon ekibi gitsin arık son zamanlarda sık sık yazışıyoruz. Genişletmek için tıkla... En ufak cezanın 1 gün olduğu o güzel günler... O güzel insan (Mikail Fidan) güzel atına binip gitti. 1 ayda ne yaşadınız hocam? Bu kadar öfkelisiniz?
İkr dedi: Moderasyon ekibi gitsin arık son zamanlarda sık sık yazışıyoruz. Genişletmek için tıkla... En ufak cezanın 1 gün olduğu o güzel günler... O güzel insan (Mikail Fidan) güzel atına binip gitti. 1 ayda ne yaşadınız hocam? Bu kadar öfkelisiniz?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.151 Makaleler 3 Çözümler 61 11 Nisan 2021 #166 10 yaş veletler.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 11 Nisan 2021 #167 Ulunay dedi: En ufak cezanın 1 gün olduğu o güzel günler... O güzel insan (Mikail Fidan) güzel atına binip gitti. 1 ayda ne yaşadınız hocam? Bu kadar öfkelisiniz. Genişletmek için tıkla... O günlerin geri gelsin isterim. O günleri hiç yaşamadım ama iyi olacağını düşünüyorum. En azından yazılan mesajlar daha dikkatli bir biçimde yazılacaktır.
Ulunay dedi: En ufak cezanın 1 gün olduğu o güzel günler... O güzel insan (Mikail Fidan) güzel atına binip gitti. 1 ayda ne yaşadınız hocam? Bu kadar öfkelisiniz. Genişletmek için tıkla... O günlerin geri gelsin isterim. O günleri hiç yaşamadım ama iyi olacağını düşünüyorum. En azından yazılan mesajlar daha dikkatli bir biçimde yazılacaktır.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.151 Makaleler 3 Çözümler 61 11 Nisan 2021 #168 Arthur_Callahan dedi: Gereksiz mesaj uyarısının gitmesi. Espri yapamıyorum bu uyarı yüzünden. Yapınca da şak diye uyarı geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben taktik buldum. Önce esprini yapıp sonra konuya cevap veriyorsun.
Arthur_Callahan dedi: Gereksiz mesaj uyarısının gitmesi. Espri yapamıyorum bu uyarı yüzünden. Yapınca da şak diye uyarı geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben taktik buldum. Önce esprini yapıp sonra konuya cevap veriyorsun.