reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 2 Nisan 2021 #51 Biri GIF profili yok diyor. Profillerinde GİF var ben anlamadım.
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 2 Nisan 2021 #52 William Crusader dedi: Bunun gibiler, GIF ve gereksiz mesaj. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim mesajımı doğruladığın için.
William Crusader dedi: Bunun gibiler, GIF ve gereksiz mesaj. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim mesajımı doğruladığın için.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 2 Nisan 2021 #53 UçanİneğeVuranFil dedi: Hocam neden gitti? Genişletmek için tıkla... Kalbi dayanamadı: Fantastik bir yolculuk oldu. Öğrendiğim kadar öğrettiğim de oldu. Her eğlencenin bir sonu vardır derler, o son da geldi sanırsam. Kara listem dışında, hepinize teşekkürler. Tekrar görüşmek dileğiyle, hayatınızda başarılar arkadaşlar Genişletmek için tıkla... Rahmetli iyiydi...
UçanİneğeVuranFil dedi: Hocam neden gitti? Genişletmek için tıkla... Kalbi dayanamadı: Fantastik bir yolculuk oldu. Öğrendiğim kadar öğrettiğim de oldu. Her eğlencenin bir sonu vardır derler, o son da geldi sanırsam. Kara listem dışında, hepinize teşekkürler. Tekrar görüşmek dileğiyle, hayatınızda başarılar arkadaşlar Genişletmek için tıkla... Rahmetli iyiydi...
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 2 Nisan 2021 #54 reddline dedi: Biri GIF profili yok diyor. Profillerinde GIF var ben anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam kaldıracağım sıkıldım zaten
reddline dedi: Biri GIF profili yok diyor. Profillerinde GIF var ben anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam kaldıracağım sıkıldım zaten
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 2 Nisan 2021 #55 eth dedi: Teşekkür ederim mesajımı doğruladığın için. Genişletmek için tıkla... Kendi zekanın ne kadar olduğunu kanıtladığın için ben teşekkür ederim.
eth dedi: Teşekkür ederim mesajımı doğruladığın için. Genişletmek için tıkla... Kendi zekanın ne kadar olduğunu kanıtladığın için ben teşekkür ederim.
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 2 Nisan 2021 #56 William Crusader dedi: Kendi zekanın ne kadar olduğunu kanıtladığın için ben teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sırf sizde GIF yok diye GIF'i olanları ezmek de ayrı bir seviye.
William Crusader dedi: Kendi zekanın ne kadar olduğunu kanıtladığın için ben teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sırf sizde GIF yok diye GIF'i olanları ezmek de ayrı bir seviye.
Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.027 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #57 GIF kalksın gözümüz sevildi.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 2 Nisan 2021 #58 ZeroTw02 dedi: Sırf sizde GIF yok diye GIF'i olanları ezmek de ayrı bir seviye. Genişletmek için tıkla... Ezmek? Nerede ezmişim? Göster bakayım. GIF olanlarla sorunum yok. GIF serverları yavaşlatıyor.
ZeroTw02 dedi: Sırf sizde GIF yok diye GIF'i olanları ezmek de ayrı bir seviye. Genişletmek için tıkla... Ezmek? Nerede ezmişim? Göster bakayım. GIF olanlarla sorunum yok. GIF serverları yavaşlatıyor.
3 330856 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.081 Makaleler 1 Çözümler 6 2 Nisan 2021 #59 İsteyen kişiler konularını indexlenmeye kapatabilmeli.
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 2 Nisan 2021 #60 William Crusader dedi: Ezmek? Nerede ezmişim? Göster bakayım. GIF olanlarla sorunum yok. GIF serverları yavaşlatıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an server yavaş mı? Taha E.1907 dedi: GIF kalksın gözümüz sevildi. Genişletmek için tıkla... Hocam GIF'leri kapatan uygulamalar var indirmek zor değil.
William Crusader dedi: Ezmek? Nerede ezmişim? Göster bakayım. GIF olanlarla sorunum yok. GIF serverları yavaşlatıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an server yavaş mı? Taha E.1907 dedi: GIF kalksın gözümüz sevildi. Genişletmek için tıkla... Hocam GIF'leri kapatan uygulamalar var indirmek zor değil.