Cicikuş. Centipat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 216 2 Nisan 2021 #71 Saçma sapan konular açanlar ve bir de bunlara ciddi ciddi cevap veren tipler.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 2 Nisan 2021 #72 @ZeroTw02 herkesin internetin 100 Mbps değil seninki gibi. Biraz bizi de düşün be?
AskerGeldi1 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 382 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 2 Nisan 2021 #73 ZeroTw02 dedi: Hocam şu an server yavaş mı? Hocam GIF'leri kapatan uygulamalar var indirmek zor değil. Genişletmek için tıkla... GIF'leri kapatan uygulama varsa link atar mısın indireceğim de.
ZeroTw02 dedi: Hocam şu an server yavaş mı? Hocam GIF'leri kapatan uygulamalar var indirmek zor değil. Genişletmek için tıkla... GIF'leri kapatan uygulama varsa link atar mısın indireceğim de.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 2 Nisan 2021 #74 217099 dedi: GIF'lerin herkesten gitmesini isteyen herkes. Tabii sevdiklerim ve yetkililer dışında . Genişletmek için tıkla... Benim size ne zararım dokundu? GIF'ler yüzünden siteye giriyorum, olmamasını neden istemeyeyim?
217099 dedi: GIF'lerin herkesten gitmesini isteyen herkes. Tabii sevdiklerim ve yetkililer dışında . Genişletmek için tıkla... Benim size ne zararım dokundu? GIF'ler yüzünden siteye giriyorum, olmamasını neden istemeyeyim?
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 2 Nisan 2021 #75 William Crusader dedi: @ZeroTw02 herkesin internetin 100 Mbps değil seninki gibi. Biraz bizi de düşün be? Genişletmek için tıkla... Hangi 100Mbps?
William Crusader dedi: @ZeroTw02 herkesin internetin 100 Mbps değil seninki gibi. Biraz bizi de düşün be? Genişletmek için tıkla... Hangi 100Mbps?
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 2 Nisan 2021 #76 Hocam ama GIF gelince yani ne bileyim. GIF hiç hoş durmuyor.
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 2 Nisan 2021 #77 UçanİneğeVuranFil dedi: Hocam ama GIF gelince yani ne bileyim. GIF hiç hoş durmuyor. Genişletmek için tıkla... Bende dedim ki zaten sıkıldım resim arıyorum ama illaki GIF kalsın diye çığlık atıyorlar resmen.
UçanİneğeVuranFil dedi: Hocam ama GIF gelince yani ne bileyim. GIF hiç hoş durmuyor. Genişletmek için tıkla... Bende dedim ki zaten sıkıldım resim arıyorum ama illaki GIF kalsın diye çığlık atıyorlar resmen.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 2 Nisan 2021 #78 Babapro gidebilir, gitmese de sorun değil. Görmüyorum mesajlarını zaten. Önceden 3-5 kişi vardı, şu anlık yok. Onlar da gitmişti uzun zaman önce.
Babapro gidebilir, gitmese de sorun değil. Görmüyorum mesajlarını zaten. Önceden 3-5 kişi vardı, şu anlık yok. Onlar da gitmişti uzun zaman önce.
V viperx Picopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 442 Çözümler 2 2 Nisan 2021 #79 -GIF'ler kalkmalı. -Witcher fanlarının forumda oyun eleştirildiğindeki davranışlarını düzeltmesi gerekiyor eğer düzeltmezse bence onlarda gitmeli Technopat Sosyal'den.
-GIF'ler kalkmalı. -Witcher fanlarının forumda oyun eleştirildiğindeki davranışlarını düzeltmesi gerekiyor eğer düzeltmezse bence onlarda gitmeli Technopat Sosyal'den.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 2 Nisan 2021 #80 Konu, nefret kusma konusuna dönüşmüş... Gitmesi değil de değişmesini istediğim bir şey var aslında. Kod bloğu eklerken Java, C/C++, C#, Python, gibi dillerin Common Languages altında olmaması. Eğer bunu değiştirebiliyorlarsa düzeltinsin.
Konu, nefret kusma konusuna dönüşmüş... Gitmesi değil de değişmesini istediğim bir şey var aslında. Kod bloğu eklerken Java, C/C++, C#, Python, gibi dillerin Common Languages altında olmaması. Eğer bunu değiştirebiliyorlarsa düzeltinsin.