Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 25 Aralık 2022 #141 Carl CJ Johnson dedi: Gençleştim resmen. Bu kadar mı fark eder? Genişletmek için tıkla... Puhaha
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.986 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2022 #142 Yeniçocuk dedi: Cidden öyle. Bayağı değişik gözüküyor forum. Bu yılı da bitirdik. Zaman ne çabuk geçiyor. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, su gibi akıp geçiyor zaman. Saitama1 dedi: Kar biraz daha kafamda durmaya başlarsa anlık: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hahahahaha. Ayarlardan kapatmasam bende öyle olacaktım.
Yeniçocuk dedi: Cidden öyle. Bayağı değişik gözüküyor forum. Bu yılı da bitirdik. Zaman ne çabuk geçiyor. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, su gibi akıp geçiyor zaman. Saitama1 dedi: Kar biraz daha kafamda durmaya başlarsa anlık: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hahahahaha. Ayarlardan kapatmasam bende öyle olacaktım.
5 591473 Decapat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 709 Çözümler 2 25 Aralık 2022 #143 Yeniçocuk dedi: Cidden öyle. Bayağı değişik gözüküyor forum. Bu yılı da bitirdik. Zaman ne çabuk geçiyor. Genişletmek için tıkla... Yaşlandık...
Yeniçocuk dedi: Cidden öyle. Bayağı değişik gözüküyor forum. Bu yılı da bitirdik. Zaman ne çabuk geçiyor. Genişletmek için tıkla... Yaşlandık...
raidExodus Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 4.931 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer Kocaeli, Derince Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition CPU: Intel Core i5-12400F RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz Anakart: MSI H610M Bomber PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM Kasa: ASUS TUF Gaming GT301 Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın. Cinsiyet Diğer 25 Aralık 2022 #144 443595 dedi: Gayet güzel olmuş. Sizler ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Güzel olmuş. Hiç beklemediğim bir şeydi.
443595 dedi: Gayet güzel olmuş. Sizler ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Güzel olmuş. Hiç beklemediğim bir şeydi.
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 25 Aralık 2022 #145 Carl CJ Johnson dedi: Aynen öyle, su gibi akıp geçiyor zaman. Hahahahaha. Ayarlardan kapatmasam bende öyle olacaktım. Genişletmek için tıkla... Karlı profilim vs karsız profilim sence hangisi daha iyi.
Carl CJ Johnson dedi: Aynen öyle, su gibi akıp geçiyor zaman. Hahahahaha. Ayarlardan kapatmasam bende öyle olacaktım. Genişletmek için tıkla... Karlı profilim vs karsız profilim sence hangisi daha iyi.
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.986 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2022 #146 Nos NiTrOgEn dedi: Karlı profilim vs karsız profilim sence hangisi daha iyi. Genişletmek için tıkla... Karsız.
Nos NiTrOgEn dedi: Karlı profilim vs karsız profilim sence hangisi daha iyi. Genişletmek için tıkla... Karsız.
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 25 Aralık 2022 #147 Carl CJ Johnson dedi: Karsız. Genişletmek için tıkla... Aslında tam oturtabilseler karı tam olarak sorun olmayacak.
Carl CJ Johnson dedi: Karsız. Genişletmek için tıkla... Aslında tam oturtabilseler karı tam olarak sorun olmayacak.
RGBDelisiBiri Decipat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Yer İstanbul/Avrupa Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia MX130 İntel Core İ5 10.Nesil Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 25 Aralık 2022 #148 Güzel ama resimler geç yükleniyor.
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.986 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2022 #149 Nos NiTrOgEn dedi: Aslında tam oturtabilseler karı tam olarak sorun olmayacak. Genişletmek için tıkla... aynen yarım yamalak iğrenç birşey oluyor. Katlanıyordum ama gözüm ağrımaya başladı.
Nos NiTrOgEn dedi: Aslında tam oturtabilseler karı tam olarak sorun olmayacak. Genişletmek için tıkla... aynen yarım yamalak iğrenç birşey oluyor. Katlanıyordum ama gözüm ağrımaya başladı.
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.524 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #150 İlk görünce hem şaşırdım hemde sevindim. Yapanların eline sağlık.