Technopat'ta konu dışı kategorisine açılan çoğu konunun fake sayılması

Konu çok saçma sapansa şahsi hakaret olmadıktan sonra isteyen istediğini yazabilir. Buna sende karışamazsın. Konuları kimse kimseye zorla açtırmıyor. Açarken mantıklı şeyler açsınlar. Forumdan soğuyup soğumaması bizleri ilgilendirmiyor.

Yani... Bu konu da mı troll?
Forum üyelerinin bile kâle almadığı konular üzerinde durmak vakit kaybı oluyor hocam.

Genelde ilişkiler veya haklar ile ilgili olan konular, konu dışı kategorisinde yer alıyor. Şahsen orada açılmış birçok konunun ilgimi çekmediğini söyleyebilirim.

Konu çok saçma sapansa şahsi hakaret olmadıktan sonra isteyen istediğini yazabilir.
Geçen annem evi terk etti diye bir konu görmüştüm, onda da bu konu trollcüler vardı. Hatta 3 kişi falan konu sahibinin konu mesajına kızgın ve hahaha ifadelerini bırakmışlardı.
Konuları kimse kimseye zorla açtırmıyor. Açarken mantıklı şeyler açsınlar.
Adı üstünde, konu dışı kategorisi. Bir de gidip kızlarsoruyor'un linkini atıyorlar ya tam kanserler, madem böyle olacak o zaman konu dışı kategorisini sil forumdan.
Forumdan soğuyup soğumaması bizleri ilgilendirmiyor.
Ancak o zaman dışarıdan gelen kitle azalır, sonra forumdaki aktif kişiler birbiriyle kavga ederler. Sonra onlar da forumu bırakırlar.

Benim de yaşım 13, hatta öğrenen çoğu kişi şaşırıyor. Ancak ben böyle yapmıyorum, bu meselenin yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum. Kişilik meselesi.
Küçük yaşta kişilik oturmaz zaten. Kimisi bu forumu çocuk parkı, dilediğince yazıp çizebileceği arka bahçe gibi kullanıyor. Bunu tepedeki arkadaşlar onaylayacaktır.

Küçük yaşta kişilik oturmaz zaten. Kimisi bu forumu çocuk parkı, dilediğince yazıp çizebileceği arka bahçe gibi kullanıyor. Bunu tepedeki arkadaşlar onaylayacaktır.
Hayat bazen bazı insanları erken yaşta büyümeye mecbur bırakabiliyor. Veya kendini geliştiren bir insan, yaş fark etmeksizin kişilik sahibi olabilir. Yaşa bağlamak doğru değil böyle konuları.

Kişilik meselesi.

Bu yorumlanacak bir konu değil. Ülkeden ülkeye, kıtadan kıtaya farklılık göstermekle beraber belirli bir yaşın altındakiler çocuktur. Çocukların kişiliği oturmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…