BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #21 kcg dedi: Bu yorumlanacak bir konu değil. Ülkeden ülkeye, kıtadan kıtaya farklılık göstermekle beraber belirli bir yaşın altındakiler çocuktur. Çocukların kişiliği oturmamıştır. Genişletmek için tıkla... Çocuk olmayan her insan kişilik sahibi midir?
kcg dedi: Bu yorumlanacak bir konu değil. Ülkeden ülkeye, kıtadan kıtaya farklılık göstermekle beraber belirli bir yaşın altındakiler çocuktur. Çocukların kişiliği oturmamıştır. Genişletmek için tıkla... Çocuk olmayan her insan kişilik sahibi midir?
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.335 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #22 Güzel fake konu bu arada(!) Ben pek dert etmiyorum açıkçası. Konu dışıyla da çok işim yok zaten.
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 30 Mart 2021 #23 BerkayZ87 dedi: Çocuk olmayan her insan kişilik sahibi midir? Genişletmek için tıkla... Hayır.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #24 kcg dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Demek ki kişilik sahibi yaşla değil başla.
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 30 Mart 2021 #25 BerkayZ87 dedi: Demek ki kişilik sahibi yaşla değil başla. Genişletmek için tıkla... Çocuklarda kişilik oturmaz. Otursaydı çocuk olmazlardı zaten. Herkesin kişiliğinin oturmuş olmaması bu gerçeği değiştirmiyor.
BerkayZ87 dedi: Demek ki kişilik sahibi yaşla değil başla. Genişletmek için tıkla... Çocuklarda kişilik oturmaz. Otursaydı çocuk olmazlardı zaten. Herkesin kişiliğinin oturmuş olmaması bu gerçeği değiştirmiyor.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #26 kcg dedi: Çocuklarda kişilik oturmaz. Otursaydı çocuk olmazlardı zaten. Herkesin kişiliğinin oturmuş olmaması bu gerçeği değiştirmiyor. Genişletmek için tıkla... Siz genele vuruyorsunuz ama çocukları. Nasıl her çocuk olmayanın kişiliği oturmamışsa her çocuğun kişiliği oturmayacağı anlamına da gelmez.
kcg dedi: Çocuklarda kişilik oturmaz. Otursaydı çocuk olmazlardı zaten. Herkesin kişiliğinin oturmuş olmaması bu gerçeği değiştirmiyor. Genişletmek için tıkla... Siz genele vuruyorsunuz ama çocukları. Nasıl her çocuk olmayanın kişiliği oturmamışsa her çocuğun kişiliği oturmayacağı anlamına da gelmez.
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 30 Mart 2021 #27 BerkayZ87 dedi: Siz genele vuruyorsunuz ama çocukları. Nasıl her çocuk olmayanın kişiliği oturmamışsa her çocuğun kişiliği oturmayacağı anlamına da gelmez. Genişletmek için tıkla... Tabii ki genele vuruyorum, yaşıtlarından az biraz daha fazla olgunluk gösteriyor diye birine kişiliği oturmuş diyemeyiz.
BerkayZ87 dedi: Siz genele vuruyorsunuz ama çocukları. Nasıl her çocuk olmayanın kişiliği oturmamışsa her çocuğun kişiliği oturmayacağı anlamına da gelmez. Genişletmek için tıkla... Tabii ki genele vuruyorum, yaşıtlarından az biraz daha fazla olgunluk gösteriyor diye birine kişiliği oturmuş diyemeyiz.