okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 8 Mart 2023 #1 Fedora (Linux) üzerinden Edge kullanıyorum ama Technopat'ta Chrome olarak gözüküyor. Şimdi Chromium diyeceksiniz ama Windows kullananlarda Edge olarak gözüküyor. Acaba bu durumun sebebi ne? Bu sorun sadece Linux Edge de oluyor.
Fedora (Linux) üzerinden Edge kullanıyorum ama Technopat'ta Chrome olarak gözüküyor. Şimdi Chromium diyeceksiniz ama Windows kullananlarda Edge olarak gözüküyor. Acaba bu durumun sebebi ne? Bu sorun sadece Linux Edge de oluyor.
Arieva Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.445 Çözümler 2 8 Mart 2023 #2 Hocam belki önce Chrome'dan giriş yapmış olabilirsiniz oradan çıkış yapın bence başka neden olur bilmiyorum.
Hocam belki önce Chrome'dan giriş yapmış olabilirsiniz oradan çıkış yapın bence başka neden olur bilmiyorum.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.199 Çözümler 86 8 Mart 2023 #3 Bildiğim kadarıyla onu yapan kişi simgeleri güncellememiş.