Technopat'ta "lütfen" kelimesi neden yasak?

Konu başlıklarında lütfen, acil vb. kelimelerin eklenmesi mantıksız ve bencilce bir davranış. Ondan kaynaklıdır.

Kural 25: Konu başlığında "acil", "yardım", "lütfen" ve "içeri" gibi kelimelerin kullanımı hesabınızın silinmesine neden olabilir. Konu içeriğinde de "acil" kelimesi kullanımı ceza nedenidir.

Bunun sebebini açıklamışlardı.

1680856883097.png

Birine cevap verirken mesaj içinde, "Lütfen şu ayarı kontrol eder misin?" demek yasak değil.

Konu başlığında "lütfen" kelimesinin bir anlamı yok. Başlıklar açıklayıcı, kısa ve öz olmalıdır.

"Lütfen, acil" gibi kelimeleri başlıkta kullanmak anlamsız. Herkesin işi acil ona bakarsan.

Genelde "Lütfen" kelimesinden önce veya sonra "yardım edin" tabiri de gelince başlık gereksiz uzuyor, lüzumsuz oluyor.

Cevap arayanların da daha rahat bulması açısından mantıklı bir uygulama.

Konu başlıklarında lütfen, acil vb. kelimelerin eklenmesi mantıksız ve bencilce bir davranış. Ondan kaynaklıdır.

Kural 25: Konu başlığında "acil", "yardım", "lütfen" ve "içeri" gibi kelimelerin kullanımı hesabınızın silinmesine neden olabilir. Konu içeriğinde de "acil" kelimesi kullanımı ceza nedenidir.
Açıklaman için teşekkür ederim.
Ben direkt kelime olarak düşünmüştüm.
Başlıklarda o tarz kullanılması kabul edilemez bir durumdur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı