ZZent Femtopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 81 22 Aralık 2020 #1 Öncelikle merhaba! Technopat'a yeni katılmak istiyorum mesaj gönderemiyorum fakat konuları inceledim. Bazı kişiler tarayıcıdan kaynaklandığını bazıları da normal bir süreç olduğunu savunuyor. Lütfen yetkili bir kişi beni güzelce bilgilendirebilir mi? Teşekkürler! Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2020
Öncelikle merhaba! Technopat'a yeni katılmak istiyorum mesaj gönderemiyorum fakat konuları inceledim. Bazı kişiler tarayıcıdan kaynaklandığını bazıları da normal bir süreç olduğunu savunuyor. Lütfen yetkili bir kişi beni güzelce bilgilendirebilir mi? Teşekkürler!
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.817 Makaleler 13 Çözümler 705 22 Aralık 2020 #2 Nereye mesaj gönderemiyorsunuz mesela? İkinci el bölümüne mi? @ZZent Son düzenleme: 22 Aralık 2020
Memolii7 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 2.060 Çözümler 3 22 Aralık 2020 #3 Sanırım bir kullanıcıya göndermek istiyorsunuz, forumda böyle bir özellik yok.
ZZent Femtopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 81 22 Aralık 2020 #4 Emre C dedi: Nereye mesaj gönderemiyorsunuz mesela? İkinci el bölümüne mi? Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü konulara cevap yazamıyordum fakat onay epostası geliyormuş. Forumdaki diğer insanlar biraz kafamı karıştırdı.
Emre C dedi: Nereye mesaj gönderemiyorsunuz mesela? İkinci el bölümüne mi? Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü konulara cevap yazamıyordum fakat onay epostası geliyormuş. Forumdaki diğer insanlar biraz kafamı karıştırdı.