Şu forumda en sinir olduğum beni en çok deli eden beni geren olay şu ki açtığımız konuyu yazdığımız mesajı istediğimiz gibi "düzenleme/değiştirme" yapamıyoruz ve konumuzu mesajımızı istediğimiz gibi forumdan "silmek/kaldırmak" yapamıyoruz. Neden arkadaşlar neden?. Sayın Recep Baltaş ve Ali Güngör abilerimiz, allah aşkına Technopat olarak sosyal forumları youtube kanalınız internet siteniz vb her şeyiniz çok özel çok güzelsiniz de şu foruma bir iyilik yapın biz üyelere (kendimizin olanları tabii) mesaj-konu silme/düzenleme ayarı getirin yahu, neden bir şey yapmıyorsunuz şu iki özelliği getirmiyorsunuz neden böyle ketum vurdumduymaz davranıyorsunuz bir anlayabilsek.
Mesela bir konu açtıysam bensem sahibi yada bir mesaj yazdıysam eğer onu istediğim gibi silebilme / düzenleyebilme özgürlüğüm de olmalı. DonanımHaber forumları gibi devasa başka forumlar bile bunu başarabiliyorsa neden Technopat forumlarında bu iki özellik (kendi konumuzu/mesajımızı düzenleme-silmek) yok neden neden neden?. Technopat sosyal kaç yıllık forum arkadaşlar? en az 10 yılı 15 yılı geçmiştir değil mi, peki neden yazdığımız mesajımızı istediğimiz gibi (bir süre sınırlaması olmadan) düzenleyemiyoruz mesajımızı-konumuzu kendimiz silemiyoruz?. En azından sınırsız süresiz istediğimiz her an yapabileceğimiz bir mesaj "düzenleme/değiştirme" opsiyonu gelseydi rahat etseydik.