MindTricks05 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2017 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #11 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: "Bir sunucu hatası oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. " hatasından görsel yüklemek mümkün değil ki. Sorunla ilgilenen bir vatandaş da yok. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu ben de yaşıyorum, düzeltilir muhtemelen.
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: "Bir sunucu hatası oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. " hatasından görsel yüklemek mümkün değil ki. Sorunla ilgilenen bir vatandaş da yok. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu ben de yaşıyorum, düzeltilir muhtemelen.
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.856 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 24 Kasım 2024 #12 MindTricks05 dedi: Aynı sorunu ben de yaşıyorum, düzeltilir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Aylardır var bu durum. Yönetimin salladığı da yok.
MindTricks05 dedi: Aynı sorunu ben de yaşıyorum, düzeltilir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Aylardır var bu durum. Yönetimin salladığı da yok.