6 638372 Centipat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 7 17 Mart 2024 #1 Öncelikle ben Technopat'ta yeniyim ve yazılım paylaşmak istiyorum beni bu konuda bilgilendirebilirseniz. Çok iyi olurdu, şimdiden teşekkürler (Türkçem çok iyi değil kusura bakmayın, bu arada Türkmenistanlıyım).
Öncelikle ben Technopat'ta yeniyim ve yazılım paylaşmak istiyorum beni bu konuda bilgilendirebilirseniz. Çok iyi olurdu, şimdiden teşekkürler (Türkçem çok iyi değil kusura bakmayın, bu arada Türkmenistanlıyım).
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #2 Sadece yöneticiler, moderatörler, süper moderatörler ve sosyal tayfından olanlar yazılım paylaşabiliyor.
Sadece yöneticiler, moderatörler, süper moderatörler ve sosyal tayfından olanlar yazılım paylaşabiliyor.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.525 Makaleler 15 Çözümler 720 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #3 Yazılımlar kısmına yazılım eklemekten bahsediyorsan Sosyal Tayfı veya moderatörler/yöneticilerde o yetki var sadece. Normal üye yazılım ekleyemiyor.
Yazılımlar kısmına yazılım eklemekten bahsediyorsan Sosyal Tayfı veya moderatörler/yöneticilerde o yetki var sadece. Normal üye yazılım ekleyemiyor.