aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 19 Eylül 2025 #1 Oyunun videosunu izlerken kasmıyor da neden oynarken kasıyor? Arkadaslar küçüklükten beri aklıma takılmıstır biz sistemin kaldıramayacağı bir oyunun videosunu izlerken kasmıyor da neden oynarken kasıyor? www.technopat.net Ben bugün fark ettim 7 yıl önce böyle bir soru sormuşum bayağı ilerleme katetmişiz sizin de var mı böyle garip eski konularınız?
Oyunun videosunu izlerken kasmıyor da neden oynarken kasıyor? Arkadaslar küçüklükten beri aklıma takılmıstır biz sistemin kaldıramayacağı bir oyunun videosunu izlerken kasmıyor da neden oynarken kasıyor? www.technopat.net Ben bugün fark ettim 7 yıl önce böyle bir soru sormuşum bayağı ilerleme katetmişiz sizin de var mı böyle garip eski konularınız?
teloneri Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 932 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #2 31 ne demek? Okulda arkadaşlarım 31 deyip gülüyor neden gülüyorlar anlamıyorum ne var 31 de? www.technopat.net Böyle bir konu var selamlar olsun @YüzbaşıJohnPrice
31 ne demek? Okulda arkadaşlarım 31 deyip gülüyor neden gülüyorlar anlamıyorum ne var 31 de? www.technopat.net Böyle bir konu var selamlar olsun @YüzbaşıJohnPrice
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #3 Telegram ile ilgili komik bir konu açmıştım hâlâ duruyor mu bilmiyorum. DublinDEI dedi: Telegram ile ilgili komik bir konu açmıştım hâlâ duruyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 20 Eylül 2025
Telegram ile ilgili komik bir konu açmıştım hâlâ duruyor mu bilmiyorum. DublinDEI dedi: Telegram ile ilgili komik bir konu açmıştım hâlâ duruyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla...
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.115 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #4 teloneri dedi: 31 ne demek? Okulda arkadaşlarım 31 deyip gülüyor neden gülüyorlar anlamıyorum ne var 31 de? www.technopat.net Böyle bir konu var selamlar olsun @YüzbaşıJohnPrice Genişletmek için tıkla... Bu.. Ben... Değilim...
teloneri dedi: 31 ne demek? Okulda arkadaşlarım 31 deyip gülüyor neden gülüyorlar anlamıyorum ne var 31 de? www.technopat.net Böyle bir konu var selamlar olsun @YüzbaşıJohnPrice Genişletmek için tıkla... Bu.. Ben... Değilim...