Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 3 Eylül 2023 #11 dogan_orun dedi: Önlü arkalı kimlik fotokopisi 6 adet vesikalık resim ikağmetgah adresi ve vereceğim ibana 10 bin TL rozet ödemesi. Genişletmek için tıkla... Hiç uyarı almamış olmak da gerekliymiş. Kimse alamıyor yani.
dogan_orun dedi: Önlü arkalı kimlik fotokopisi 6 adet vesikalık resim ikağmetgah adresi ve vereceğim ibana 10 bin TL rozet ödemesi. Genişletmek için tıkla... Hiç uyarı almamış olmak da gerekliymiş. Kimse alamıyor yani.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.897 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 3 Eylül 2023 #12 Forum Clerk dedi: Hiç uyarı almamış olmak da gerekliymiş. Kimse alamıyor yani. Genişletmek için tıkla... Ben de 70 tane uyarı vardı en son. istersen uyarı satarız.
Forum Clerk dedi: Hiç uyarı almamış olmak da gerekliymiş. Kimse alamıyor yani. Genişletmek için tıkla... Ben de 70 tane uyarı vardı en son. istersen uyarı satarız.
Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 3 Eylül 2023 #13 dogan_orun dedi: Ben de 70 tane uyarı vardı en son. İstersen uyarı satarız. Genişletmek için tıkla... Noktadan sonra büyük harf kullanmamışsın hocam. 71 oldu şu an(!). Şimdi ben de gereksiz mesajdan uyarı yiyeceğim.
dogan_orun dedi: Ben de 70 tane uyarı vardı en son. İstersen uyarı satarız. Genişletmek için tıkla... Noktadan sonra büyük harf kullanmamışsın hocam. 71 oldu şu an(!). Şimdi ben de gereksiz mesajdan uyarı yiyeceğim.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 3 Eylül 2023 #14 Forum Clerk dedi: Hiç uyarı almamış olmak da gerekliymiş. Kimse alamıyor yani. Genişletmek için tıkla... Böyle bir kural yok. Nerede yazyior? Olsa benim hic almamam gerekirdi.
Forum Clerk dedi: Hiç uyarı almamış olmak da gerekliymiş. Kimse alamıyor yani. Genişletmek için tıkla... Böyle bir kural yok. Nerede yazyior? Olsa benim hic almamam gerekirdi.
Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 3 Eylül 2023 #15 Frstghost dedi: Böyle bir kural yok. Nerede yazyior? Olsa benim hic almamam gerekirdi. Genişletmek için tıkla... Dalga geçiyorduk hocam. 10 bin TL ile kimliği atmadınız umarım.
Frstghost dedi: Böyle bir kural yok. Nerede yazyior? Olsa benim hic almamam gerekirdi. Genişletmek için tıkla... Dalga geçiyorduk hocam. 10 bin TL ile kimliği atmadınız umarım.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.897 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 3 Eylül 2023 #16 Forum Clerk dedi: Dalga geçiyorduk hocam. 10 bin TL ile kimliği atmadınız umarım. Genişletmek için tıkla... 10 bin TL verirseniz geriye kalan işleri ben hallederim.
Forum Clerk dedi: Dalga geçiyorduk hocam. 10 bin TL ile kimliği atmadınız umarım. Genişletmek için tıkla... 10 bin TL verirseniz geriye kalan işleri ben hallederim.
xResk Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 15 3 Eylül 2023 #17 Technopat yine bir şeyler deniyor. Sabah baktım rozet yok. Neyse olmasa da olur.