Çözüldü Technopat'ta sadece sorular filtresi var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

r4pid

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Öncelikle selam,
Bildiğiniz üzere Technopat Sosyal'de bir içerik oluşturmak isterseniz 3 seçeneğiniz var. Bunlar sırasıyla konu, soru ve makale. Ben sizden şu konuda yardım istiyorum: Acaba sadece soruları görebileceğim bir filtre var mıdır? Yani sadece soru olarak açılmış içerikleri? Yetkili veya bu konuda bilgiye sahip arkadaşları aşağıda bekliyorum. İyi günler.

Eki Görüntüle 1079311

Dediğiniz adreslere baktım fakat filtreyi göremedim.

Dediğiniz adreslere baktım fakat filtreyi göremedim.
Bu kısımda sadece sorular gözüküyor. Filtreler kısmını herhangi bir kategoriye girdiğinizde sağ üstte buluyorsunuz.

Cevap bekleyen sorular kısmında tüm kategoriler gözüküyor fakat bildiğim kadarıyla site genelinde cevap verilmiş konular dahil soruları arayacak bir seçenek yok.

Cevap bekleyen sorular kısmında tüm kategoriler gözüküyor fakat bildiğim kadarıyla site genelinde cevap verilmiş konular dahil soruları arayacak bir seçenek yok.

Tamamdır tekrar teşekkürler. Bana yardımcı olan kişiyi nasıl çözüm olarak etiketleyebilirim? Bu soruda en yardımcı olanı seçmek için.

Konu tipini soru olarak açtıktan sonra mesajların yanında bulunan tik işareti ile çözüm işaretleyebilirsiniz.

Bu konu, soru olarak açılmadığı için sadece başlığa "Çözüldü" ekledim.

Konu tipini soru olarak açtıktan sonra mesajların yanında bulunan tik işareti ile çözüm işaretleyebilirsiniz.

Bu konu, soru olarak açılmadığı için sadece başlığa "çözüldü" ekledim.

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…