Merhaba, telefondan Chrome'dan giriyorum siteye. Klavyeden silme tuşuna basınca klavye kayboluyor. Her harf için baştan açmam gerekiyor klavyeyi. Önceden böyle bir şey yoktu. Diğer uygulamalarda da sıkıntı yok sanırım.
Başka bir konuda bu problemden bahsettim ve bir arkadaş bir çözüm önerdi ve işe yaradı. Ancak siteden mi yoksa genel bir sorun mu kaynaklı anlayamadım. Eğer siteden veya yeni geçişten kaynaklı ise yetkililer ilgilenirse daha iyi olur.
What is the current behavior? Describe the bug When using chrome 85.0.4183.81 on mobile, the keyboard disappears when pressing the enter key while typing. You have to tap on the editor again to let...
Chrome'un haberi var. Hatta güncellemesi yayınlanmış bile olabilir. Chrome'u güncelleyin. Olmadı önümüzdeki güncellemeleri bekleyin. Bu esnada editörü BB kod moduna alıp öyle kullanabilirsiniz:
Tamamen aynı problemden şikayetçiyim. 2-3 harf yanlış yazıyoruz, her harf için bir kez daha klavyeyi açmak zorunda kalıyoruz. Ne heves kalıyor ne zevk.
What is the current behavior? Describe the bug When using chrome 85.0.4183.81 on mobile, the keyboard disappears when pressing the enter key while typing. You have to tap on the editor again to let...
Chrome'un haberi var. Hatta güncellemesi yayınlanmış bile olabilir. Chrome'u güncelleyin. Olmadı önümüzdeki güncellemeleri bekleyin. Bu esnada editörü BB kod moduna alıp öyle kullanabilirsiniz: Eki Görüntüle 662963