1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 4 Haziran 2021 #91 Penetrator God dedi: Son aldığım cezadan sonra artık ceza sistemini sorgulamayı tamamen bırakmaya karar verdim. Sizlere tavsiyem öyle yapmanızdır. Bir şey değişmeyeceğini gördüm çünkü ve kabullendim. Genişletmek için tıkla... Bence en gereksiz ceza, alıntı yaptığın mesaj hatalı ise, senin de ceza ve uyarı alman. Tek saçma bulduğum ceza bu.
Penetrator God dedi: Son aldığım cezadan sonra artık ceza sistemini sorgulamayı tamamen bırakmaya karar verdim. Sizlere tavsiyem öyle yapmanızdır. Bir şey değişmeyeceğini gördüm çünkü ve kabullendim. Genişletmek için tıkla... Bence en gereksiz ceza, alıntı yaptığın mesaj hatalı ise, senin de ceza ve uyarı alman. Tek saçma bulduğum ceza bu.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 4 Haziran 2021 #92 18 uyarı ile yola devam ediyorum. 3 kez falan kontrol ediyorum mesajı göndermeden. Af gelmemeli, dikkat ve bilgi önemli.
18 uyarı ile yola devam ediyorum. 3 kez falan kontrol ediyorum mesajı göndermeden. Af gelmemeli, dikkat ve bilgi önemli.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.563 Çözümler 83 4 Haziran 2021 #93 166770 dedi: Bence en gereksiz ceza, alıntı yaptığın mesaj hatalı ise, senin de ceza ve uyarı alman. Tek saçma bulduğum ceza bu. Genişletmek için tıkla... Şöyle düşünün, siz hatalı mesajı alıntıladığınızda hatayı devam ettiriyorsunuz ve yönetim ekibi daha fazla uğraşıyor.
166770 dedi: Bence en gereksiz ceza, alıntı yaptığın mesaj hatalı ise, senin de ceza ve uyarı alman. Tek saçma bulduğum ceza bu. Genişletmek için tıkla... Şöyle düşünün, siz hatalı mesajı alıntıladığınızda hatayı devam ettiriyorsunuz ve yönetim ekibi daha fazla uğraşıyor.
MTN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #94 Profilimdeki uyarı sekmesinde 2015'ten bile uyarı var. Ben mi yanlış yere bakıyorum?
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 4 Haziran 2021 #95 Furkan1461 dedi: Şöyle düşünün, siz hatalı mesajı alıntıladığınızda hatayı devam ettiriyorsunuz ve yönetim ekibi daha fazla uğraşıyor. Genişletmek için tıkla... Mesajı yazan hatalı yazdığı için yanlış yazan yoktur herhalde.
Furkan1461 dedi: Şöyle düşünün, siz hatalı mesajı alıntıladığınızda hatayı devam ettiriyorsunuz ve yönetim ekibi daha fazla uğraşıyor. Genişletmek için tıkla... Mesajı yazan hatalı yazdığı için yanlış yazan yoktur herhalde.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 4 Haziran 2021 #96 MTN dedi: Profilimdeki uyarı sekmesinde 2015'ten bile uyarı var. Ben mi yanlış yere bakıyorum? Genişletmek için tıkla... Aldığınız uyarılar bu kriterlere uymuyor. O yüzden silinmemiş. Aldığınız ceza "yazım kurallarına uymayan mesaj" cezası olmalı.
MTN dedi: Profilimdeki uyarı sekmesinde 2015'ten bile uyarı var. Ben mi yanlış yere bakıyorum? Genişletmek için tıkla... Aldığınız uyarılar bu kriterlere uymuyor. O yüzden silinmemiş. Aldığınız ceza "yazım kurallarına uymayan mesaj" cezası olmalı.