Technopat'taki kullanıcıların korsana destek yok olayını abartması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

489483

Hectopat
Öncelikle biliyoruz bu forumda korsana destek yok ben de desteklemiyorum ama kuzenim PC'ne GTA 5 indirmiş Torrent'den ve bildiğiniz gibi Windows oyunların crack dosyalarını siliyor silince de Technopat'a yazmış (ne zaman yazdı bilmiyorum geçen gösterdi) ama konuya cevap veren birkaç arkadaş sadece korsana destek yok yazmış arkadaşlar biraz anlayışlı olsanız yani 10 yaşında çocuk 180 TL GTA 5'i nasıl alsın ya da çok eski Steam'de bile olmayan oyunları niye key alarak satın alsın ki biliyorum orijinali almak iyidir ben de elimden geldiğince orijinali alıyorum ama bazen çok pahalı oluyor ya da Steam'de olmuyor biraz anlayışlı olun. Orijinal olmayan bir oyundaki soruna cevap verdiğinizde korsana destek olmuş olmuyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef buranın orijinal olayı fazla abartılı. Yani piyasada olmayan oyuna link verdim. Ban yedim. Bir de raporlayanlar yok mu? Çok fenalar onlar.

Aynen bir konu gördüm aha buldum dedim konu ise şuydu the amazig Spider-Man 2 nereden indirilir altına ise arkadaşlar orijinal key alın demiş zaten oyun piyasada yok.

Rapor atanlar daha çok can sıkıcı. TR şartlarında oyunlar aşırı pahalı. 0 TL'ye ücretsiz oynamak varken niye 500 - 600 TL verelim ki?

Haklısın. Moderatör okumuş onaylamış konuyu. Sen niye şikayet ediyorsun? Niye rapor atıyorsun ki?

Son düzenleyen: Moderatör:

GTA sandres orijinal olmadığın korsan indirmesini söylemiştim ve mute yemiştim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…