Technopat'taki kullanıcıların korsana destek yok olayını abartması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bedavaya oynamak varken para vermek istemezdim açıkçası sonuçta Amerika'da yaşamıyoruz.

Zaten karşı tarafta belli başlı bağımsız firmaları saymazsak hepsinin değeri milyon dolarlar ile ölçülen şirketler varken. En düşük elamanları bile 5.000 - 10.000 dolara çalışırken aylık biz oyuncular niye empati yapalım böyle insanlarla? Daha zengin değilim ben oyun firmalarından şahsen. Oyun dediğin şeyinde insan hayatına hiçbir katkısı yok. Boş vaktini öldürüyorsun.

Korsana destek verilmiyorsa verilmiyor neden böyle bir konu açıyorsunuz ki? Abartması falan yok korsan olan hiçbir şey yasal değil, teknoloji forumlarınında bunu desteklemesini beklemeyiz değil mi?

Korsana destek verilmiyorsa verilmiyor neden böyle bir konu açıyorsunuz ki? Abartması falan yok korsan olan hiçbir şey yasal değil, teknoloji forumlarınında bunu desteklemesini beklemeyiz değil mi?
Sorun kullanıcıların pireyi deve yapması. Kusura bakma ama babanın şirketi değilse oyun firmaları senin onu öyle savunman dans gösterisinden başka bir şey değil.

"Bedavası varken niye alalım abi." Bunlar için abartı falan yok. Düşünce yapısı sakat zaten. "Durumumuz yok biz de istemezdik ama tek eğlencemiz bu mecburuz." Bu arkadaşlar için anlayışlı olabiliriz.

"Bedavası varken niye alalım abi." bunlar için abartı falan yok. Düşünce yapısı sakat zaten. "durumumuz yok biz de istemezdik ama tek eğlencemiz bu mecburuz." bu arkadaşlar için anlayışlı olabiliriz.

Korsan ya da orijinal hakkında ne düşündüğün ya da anlayışlı olup olmadığın kimsenin umurunda değil. Forum kurallarında böyle bir madde olmasa zaten herhangi bir konuya gelip böyle bir yorum yaptığında konuyla alakasız yorumdan ceza bile almanız gerekir.

Bedavaya oynamak varken para vermek istemezdim açıkçası sonuçta Amerika'da yaşamıyoruz.
Bunun marketten bir şey çalmakla aynı seviyede olduğunu bilmeni isterim. Şu an bunu rahatça söyleyebilmenin tek nedeni cezasının olmaması. Demek ki siz hiç vicdan azabı çekmeden bir şeyler çalabilecek ve nasıl olsa bedavadan çalabiliyorum, niye alayım diyen birisiniz.

Hırsızlık baya baya övülür olmuş vay be... Ben hayatımı feda ederek büyük risk alıp bir iş kuracağım, "minnak" bebeler de sırf paramız yok diye hırsızlığa yönelecek ve zarar edeceğim. Orayı yıkarım.

Konuyla alakası yok mu? Technopat kullanıcılarının korsana bakış açısı adıyla açılmış konu. Ben neyim Technopat kullanıcısı. Cevap verdiğin de benim görüşüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…