Technopat'taki kullanıcıların korsana destek yok olayını abartması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Parasi olan alir oynar, olmayan korsan kullanir. Tabii korsan oynamak yerine Game Pass gibi alternatifler de düsünülebilir. Buradaki asil sorun parasi olup da oyunlara para mi verilir diyen kisiler. Para vermez ama oynamaktan da geri kalmaz.

Çok iyi düşünüyorsunuz. Sırf korsan oynadığı için aşağılık gözüyle bakanlara kızıyorum.

Kimsenin böyle baktığı yok. Ama sen orijinal kullananlara "enayi" dersen, böyle olur.

Kime enayi demişim ki? Ben böyle düşünmüyorum açıkçası nerenizden uyduruyorsunuz bilmiyorum. Durumu olmayan korsan oynar vakti geldiğinde emeğe saygı açısından oyunu alır. Bunu bu kadar abartmaya gerek yok.

Sebebi ne peki korsan oynayanların? Zaten korsan oynayana laf eden yok ama sen orijinal oynayana laf edemezsin ve korsanı da savunamazsın. Yani kullan ama savunma. Çünkü çalmanın savunulacak yanı yok.

Herkes senin gibi düşünüp ben korsan oynayınca firma batmaz derse ne olur sence?

Ben siz dediniz demedim. Diyenler olunca insanların içinde aşağılanmış hissi oluşuyor, bunu diyen herkesi aynı görüyor.

Ee, yani. Herkes kullanıyor yasalarda yazıyor.

Benim o yorumu yazma nedenim sanki dünyanın geri kalanında korsan oyun kullanımı yokta sadece Türkiye'de varmış gibi yazan o üstteki bilgisiz kişi içindi. AAA oyun yapan firmaların her oyunlarında dil desteği verdikleri hatta o ülkelerde merkezleri olduğu halde istisna olmadan crack kullanımı o oyuncu kitlelerde bile mevcut.

Korsana tepki veren arkadaşlara sesleniyorum haklısınız fakat herkesin maddi imkanı olmayabilir 500TL'lik oyunu asgari ücretle zar zor geçinen birisi nasıl alabilir baba parası yiyip oradan buradan korsana destek yok diyenleri tekme tokat dövesim geliyor.

Sen çok yanlış anlamızsın baştan sona oku gel.

Crack kullanımı Doğu Avrupa'da çok mevcut zaten. Herkes Avrupa'yı süper bir yer görüyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…