Technopat'taki kullanıcıların korsana destek yok olayını abartması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiziksel bir şeyle sanalı ayırt etmek olabilirmi biride senin kafada 200tllik oyunla et almayı karşılaştırmıştı baya komiksin yani.
Ha fiziksel olmayınca çalma hakkı mı veriyor?

Bende korsan kullanıyorum ara sıra ve çalıyorum yani bunu söyleyebilirim. Ama bazı kişiler elli tane kılıf buluyor. Yiğit olun, direkt söyleyin işte.

Saçma olan kısmı açıklar mısın? Bilgilendirmiş olusun beni.
Bir mağazadan Iphone satın alırsan o mağazayı zarara sokmuş olursun çünkü o mağaza her bir iphonu almak için para ödüyor. Yani her birisinin üretim maliyeti var. Dijitallerde üretim maliyeti olmadığı için adam oyun yaparken ki parasını çıkarttıktan sonra zarar etmiyor hiçbir şekilde. Kopya basmak bedava çünkü. Oyunun maliyeti ödendikten sonra firma ne olursa olsun zarar etmez. Korsan oyun oynamak eksi olarak değil 0 olarak döner firmaya.

Ha fiziksel olmayınca çalma hakkı mı veriyor?

Bende korsan kullanıyorum ara sıra ve çalıyorum yani bunu söyleyebilirim. Ama bazı kişiler elli tane kılıf buluyor. Yiğit olun, direkt söyleyin işte.
Kanka yeter artık paran varsa git al hepsini valla yetti ha zaten şu tr stresinde 5dk oyun oynayalım diyorum kalan zamanda ona bile sizin gibiler çıkıyor sal yani boşuna çalmıyorum kardeşim oyun falan.

Fiziksel bir şeyle sanalı ayırt etmek olabilirmi biride senin kafada 200tllik oyunla et almayı karşılaştırmıştı baya komiksin yani.
Sanal diyorsun ya bu forumda böyle bir şey duymak gerçekten üzüyor beni. Sanal dediğin şeyi yapan insanlar var yoktan var olmuyor online bir oyundan bahsedeyim mesela arkasında sunucular var o sunucu yine yoktan var olmuyor senin ve benim görmedigim birçok şey var. Sonda söylediğim gibi bu olay işte tamamen eğitimsizlikten geliyor.

Online oyunlar yüzde 90 ı bedava paralı olanlarda crackle açılmıyorlar.

Hırsız olarak anılmak bir şey değil, asıl önemli olan Kul Hakkıdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…