İphone alınırda bu güvenlik olayı biraz abartı geldi. J7 prime telefonum vardı güvenlik güncellemesi 2022 ağustosdu telefon android 8ken şuan a32 var ondada güvenlik güncellemesş 2022 ağustos. Android telefonlarda güvenlikte bayağı iş yapıyor xiaomi dışında.
iPhone alınırda bu güvenlik olayı biraz abartı geldi. J7 Prime telefonum vardı güvenlik güncellemesi 2022 Ağustos'du telefon Android 8ken şu an A32 var onda da güvenlik güncellemesş 2022 Ağustos. Android telefonlarda güvenlikte bayağı iş yapıyor Xiaomi dışında.
Yani sırf şu apk lardan dolayı android telefonların güvenliğini kötü olduğunu hemde iphonelarda apk indiremiyorsun diye kötü diyenler var iki tarafında saçmaladığını belirtmek istedim sadece.
Şimdi bana korsan yerine bunu al diyenler mi var? Çok komik cidden.
GTA SA Steam hesabımda var fakat ben oyunun optimizasyon problerinden korsan oynadım. Şimdi bana orijinale mod kur diyebilirsiniz ama ben korsanıda modladım.
Şimdi bana korsan yerine bunu al diyenler mi var? Çok komik cidden.
GTA SA Steam hesabımda var fakat ben oyunun optimizasyon problerinden korsan oynadım. Şimdi bana orijinale mod kur diyebilirsiniz ama ben korsanıda modladım.
Oyun için yapmıyorum ama okuldaki kullandığım programlar ve Office falan onlar için yapmak zorunda kalıyorum. Her yeni sürüme TR şartlarında para vermek aşırı ağır geliyor. Yaptığımın ayıp olduğunun da farkındayım ama ne yapalım. Eski masaüstünde crack oyun da oynuyordum ama laptopa geçtiğimden beri onu da yapmıyorum.