Technopat'taki kullanıcıların korsana destek yok olayını abartması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen biri IPhone'da APK yok alınmaz yazmış. Farklı bir konuda korsan oyun yükleyen adama bir sövmediği kalmış. Çok garip insanlar var.
İphone alınırda bu güvenlik olayı biraz abartı geldi. J7 prime telefonum vardı güvenlik güncellemesi 2022 ağustosdu telefon android 8ken şuan a32 var ondada güvenlik güncellemesş 2022 ağustos. Android telefonlarda güvenlikte bayağı iş yapıyor xiaomi dışında.

O zaman oyna. Ama yaptığının etik dışı olduğunu bil, umrumda değil orijinal aldınız almadınız sadece hatanızın farkında olun.
Abartıyorsun diyorum bende.

Yazdığınız şeyin yazdığım şeyle alakasını anlayamadım. Senelerce Samsung kullandım hiç virüs bulaştığını hatırlamam. Telefona virüs bulaştırmak büyük başarı bence.

Yazdığınız şeyin yazdığım şeyle alakasını anlayamadım. Senelerce Samsung kullandım hiç virüs bulaştığını hatırlamam. Telefona virüs bulaştırmak büyük başarı bence.
Yani sırf şu apk lardan dolayı android telefonların güvenliğini kötü olduğunu hemde iphonelarda apk indiremiyorsun diye kötü diyenler var iki tarafında saçmaladığını belirtmek istedim sadece.

Şimdi bana korsan yerine bunu al diyenler mi var? Çok komik cidden.
GTA SA Steam hesabımda var fakat ben oyunun optimizasyon problerinden korsan oynadım. Şimdi bana orijinale mod kur diyebilirsiniz ama ben korsanıda modladım.

Oyun için yapmıyorum ama okuldaki kullandığım programlar ve Office falan onlar için yapmak zorunda kalıyorum. Her yeni sürüme TR şartlarında para vermek aşırı ağır geliyor. Yaptığımın ayıp olduğunun da farkındayım ama ne yapalım. Eski masaüstünde crack oyun da oynuyordum ama laptopa geçtiğimden beri onu da yapmıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…