Technopat'taki resmiyet...

Yetkililerin otoriteyi korumak için gösterdiği çaba diyebiliriz. Zira otorite olmazsa, forum düzeni de olmaz... Şuan ki düzeni gayet beğeniyorum ve savunuyorum...
''Otoritenin olmadığı yerde, yönetimin işi yoktur'' lafı umarım size birşeyler anlatacaktır... Ayrıca @SypeR 'e canı gönülden katılıyorum...

Buradaki herkes, en azından bizim gibi bu otoriteden memnun olan arkadaşlar, yazılarını yazarken resmi bir dille yazar çünkü bizim samimiyetimiz burada başlar. Birbirimize karşı seviyeli ve saygılı olduğumuzu gösterdiğimiz sürece biz samimiyizdir. Bunu anlayacak kapasitede idrak yeteneği bulunmayan kişiler de maalesef Technopat'ı böyle konularla meşgul ederler. Otorite her zaman tartışılır ancak, otoriteyi kaldırmak, ne kadar insanları özgür bıraksa da özgürlük aynı zamanda bir kaostur ve tehlikelidir. Tabi bunlar benim fikirlerim.

Daha yüzünü görmediğim, ismini bilmediğim, sesini duymadığım kişiye samimi mi davranayım? Diğer teknoloji sitelerini görüyoruz, sanki amca oğlu sanırsın. Technopat'ı Technopat yapan farklılıklardan biri de budur.

Şu ana kadar +4000 mesaj attım, hiçbirinde de "Biraz fazla resmi değil misin? Sal kendini. Fazla yapmacık gibisin." şeklinde bir mesajla karşılaşmadım. Resmiyeti de GDO'ya benzetmek... Kafa biraz güzel galiba. Beğenmediysen gidersin, bu kadar basit "anacım".

Adını bilmediğim kişiye "La gardaş sen şimdi o dosyayı al oraya koy taam mı" falan mı dememizi bekliyorsunuz. Merak etme burada samimiyet fazlasıyla var. @Silinen üye samimiyet konusu açılmışken sizi buraya çağırmamak olmaz hocam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…