Technopat'taki resmiyet...

Resmiyet var diye samimiyet olmayacak diye bir durum yok. @InJustice ile ayrı @Silinen üye ile ayrı samimiyetim vardır mesela Daha isimini yazamadığım bir çok kişiyle çok samimi sohbetlerimiz vardır zaten. İlla kibar oldun diye samimiyetsiz olacaksın diye bir şey yok. Sonuçta burada hiç kimse birbirinin "Dayı oğlu" değil veya ortak kurbana girmiyoruz

Technopat bu üslup ile başarılı ise neden 1-2 haftadır basit bir konu cevaplanmıyor anlamış değilim !

Herkes size cevap vermek zorunda değil, parayla üyelik alıp insanlardan yardım istemiyorsunuz. Burası bir forum insanlar canı isterse sizin sorununuza cevap verir istemezse vermez. Gönüllü kişiler sayesinde forum büyüyor paralı çalışanlar yok.

İnternet i gercek hayat ile karistiriyor o kisilerde onda. Bence sivil hayatta ezilmis, internette bir otorite sahibi olmaya calisan kisiler bence.

''Resmiyetin olduğu yerde, adil yönetim bulunur.'' Ben dahil birçok kişi ve samimi olduğum arkadaşlarım, özellikle yüz yüze konuştuğumuz @35UPGRADER36 ve daha birçok arkadaşım bulunmakta. Aslında burda resmiyetin olması, tanışıp samimi olamayacağın anlamına gelmez... 2010'dan beri Technopat'ı biliyordum ve her ne kadar üye olmasamda takip ediyordum. Buradan öğrendiklerimizi samimiyetle değil, resmiyetle öğrendik ve bundan sonra öğrenemeyeceğimiz anlamına da gelmez. Buradaki yönetimi seviyor, ayrıca bize kattığı bilgilerden dolayı sayısız arkadaşıma ve özellikle @Recep Baltaş ve @Ali Güngör 'e teşekkürlerimi sunuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…