Technopat’tan Depreme Yardım!

Konu hemen tartışmaya dönmüş. Bir konuda da kavga olmasa dişimi kıracağım. Konu sahibi dostum, öncelikle geçmiş olsun. Tam olarak ne hissettiklerini bilemeyiz ancak maalesef ki en fazla "geçmiş olsun" diyebiliyoruz.

Konuya gelecek olursak, zaten içtenlikle bağış yapmak isteyenler çok yapmıştır. Ben şahsi olarak deprem haberini alır almaz, 20 TL'lik bir bağışta bulunmuştum. Gülünç bir miktar olabilir ama damlaya damlaya göl olur.

Gereksiz yere tartışmayın lütfen. Gün tartışma günü değil.

Twitch üstünde çok büyük kitleye hitap eden bağış yayınları mevcut zaten. Ekstra yayınlar açmak yerine tek bir yerden yapılmalı bence. Ayrıca yukarıda belirttiğim gibi bağış yapılabilecek yerli bildiğim kadar ile tek tek yazdım.

Bağışların bir payı da ulaşım ve erişim masraflarına gidiyor.

Bu zihniyet zorunlu askerliği de savunuyor.
Affedersin ama ne boş konuşuyorsun? İnsanlar canlar ölüyor hiç mi vicdanın aklın yok? Ulan can bu can! Bir insanın hayatından bahsediyorum sen ne diyorsun? Gelmiş hala zorunlu askerlik diyorsun zorlama diyorsun.

Anlatamıyorum hocam maalesef. Gerçekten yaşanmadan bilinmezmiş o durum.

Hocam haklısınız ancak gerçekten nereden ne yardım gelirse ne kadar yardım yapılabilirse kar. Forumdan çoğu kişi bilinçlenip yardım yapsa bile çok büyük yardım olur.

Hocam yok gerçekten o anları yaşamadan insanların ölü bedenlerinin kefen kalmadığı için artık çöp poşetlerine konulmadığını görmeden insan evini kaybetmeden anlamıyor sanırım. Kıyamet gibiydi resmen. O yüzden yardım istiyorum bu bölgelere. Gerçekten bir su şişesi bile hayat kurtaracak durumda.

Hatay kötü : İskenderun Limanı'nda deprem sonrası devrilen konteyner yangını çıktı

Hocam, konu sahibine muhalefet eden arkadaşlar hayatlarında bu kadar yıkıcı bir deprem görmüşler midir bilmiyorum. 6.8'de evi ağır hasar görmüş biri olarak şahsen depremde maddi yardımı çok gerekli görüyorum.
Ekstra yayınlar açmak sandığınızın aksine çok faydası dokundu. Zaten paralar da Ahbap gibi yerlere bağışlandı. Technopat'ın ciddi bir izleyici kitlesi var. Bu durum sinerjiye çevrilebilir.

Aslında yardım kanallarını içeren bir konu oluşturulsa ve o konu sabitlense iyi olur.

Yetkililer önderliğinde bağış ibanı açılablir. Ardından da hesap üzerinden e-ticaret sitelerinin(n11, trendyol vb.) sepette indirim uygulayan her türlü ve güvenilir bir yerden kıyafet, battaniye gibi ciddi ihtiyaçlar giderilebilir. @Emre C

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…