3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 16 Eylül 2022 #21 567779 dedi: Evde sürekli durduk yere "Merhaba ben Recep Baltaş; Merhaba ben Ali Güngör" diye bağırıyorum Başlıkta yazdığı gibi ne zaman sıkılsam "Merhaba ben Recep Baltaş; Merhaba ben Ali Güngör" diye evde bağırıyorum ve artık ben de rahatsız olmaya başladım ama kurtulamıyorum. Alt komşumuz ailem ve ben herkes şikayetçi. Nasıl kurtulabilirim? www.technopat.net Şu konuyu şöyle bırakayım şuraya. Genişletmek için tıkla... Yeter artık dayanamıyorum. Domates gibi oldum lan. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
567779 dedi: Evde sürekli durduk yere "Merhaba ben Recep Baltaş; Merhaba ben Ali Güngör" diye bağırıyorum Başlıkta yazdığı gibi ne zaman sıkılsam "Merhaba ben Recep Baltaş; Merhaba ben Ali Güngör" diye evde bağırıyorum ve artık ben de rahatsız olmaya başladım ama kurtulamıyorum. Alt komşumuz ailem ve ben herkes şikayetçi. Nasıl kurtulabilirim? www.technopat.net Şu konuyu şöyle bırakayım şuraya. Genişletmek için tıkla... Yeter artık dayanamıyorum. Domates gibi oldum lan. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.065 Makaleler 6 Çözümler 54 16 Eylül 2022 #22 Bugun sizlere yeni sunucumuzda aktif edeceğimiz özellikleri tanıyoruz. Evet Recep, istersen kullanıcılarımıza neler yaşadıklarımız bir anlat...
Bugun sizlere yeni sunucumuzda aktif edeceğimiz özellikleri tanıyoruz. Evet Recep, istersen kullanıcılarımıza neler yaşadıklarımız bir anlat...
5 567779 Decapat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 854 Çözümler 1 16 Eylül 2022 #23 Silinen üye dedi: Bu ne? Genişletmek için tıkla... Bilmem. Bazı şeyleri sorgulamamak lazım:]
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.531 Çözümler 6 16 Eylül 2022 #24 Mesaj, neden konuya alındı?
5 567779 Decapat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 854 Çözümler 1 16 Eylül 2022 #25 Let it happen dedi: Mesaj, neden konuya alındı? Genişletmek için tıkla... Moderatör abimuz mesaj yazmış bu konuya. Sanırım bir sevap işleyip insanları eğlendirmek istedilet ; D
Let it happen dedi: Mesaj, neden konuya alındı? Genişletmek için tıkla... Moderatör abimuz mesaj yazmış bu konuya. Sanırım bir sevap işleyip insanları eğlendirmek istedilet ; D
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2022 #26 Bugün bir okurumuzun bozulan laptobunu inceliyoruz. Evet Recep.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 16 Eylül 2022 #27 Evet bugün CS:GO oynuyoruz değil mi Ali? Evet Recep, gerçekten bugün CS:GO oynuyoruz. Burada bir Rus var onu vurduk değil mi Recep? Evet Ali, gerçekten vurduk. Bu AK-47 tam bir F/P silahı değil mi Ali? Evet, gerçektende F/P silahı.
Evet bugün CS:GO oynuyoruz değil mi Ali? Evet Recep, gerçekten bugün CS:GO oynuyoruz. Burada bir Rus var onu vurduk değil mi Recep? Evet Ali, gerçekten vurduk. Bu AK-47 tam bir F/P silahı değil mi Ali? Evet, gerçektende F/P silahı.
kaan27 Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #28 Bugün sizlerle birlikte NVIDIA RTX 4090 inceliyoruz. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2022
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.698 Makaleler 4 Çözümler 31 18 Eylül 2022 #29 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et