Burak Dereli Hectopat Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 815 13 Aralık 2013 #1 Bir arkadaş Recep abiyi şu video giriş anlarında yakalamış ve hepsini kesik kesik toplamış, bu işin dijital ismi nedir bilmiyorum ve sizi videoyla baş başa bırakıyorum... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Bir arkadaş Recep abiyi şu video giriş anlarında yakalamış ve hepsini kesik kesik toplamış, bu işin dijital ismi nedir bilmiyorum ve sizi videoyla baş başa bırakıyorum... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 13 Aralık 2013 #2 Bu videoyu yapan Erdem Alsırt'dı. Kendisini sokağa attık
Countless Skies Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ocak 2012 Mesajlar 1.390 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Aralık 2013 #3 Emou dedi: Bu videoyu yapan Erdem Alsırt'dı. Kendisini sokağa attık Genişletmek için tıkla... Attık ? Attılar...
Emou dedi: Bu videoyu yapan Erdem Alsırt'dı. Kendisini sokağa attık Genişletmek için tıkla... Attık ? Attılar...
TpszTelevizyon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2013 Mesajlar 1.056 Makaleler 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisliği 13 Aralık 2013 #4 Konu Recep Baltaş değil, asıl konu Ali Güngör'ün yüzündeki tebessüm...
Burak Dereli Hectopat Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 815 13 Aralık 2013 #5 Evet o da var... - - - Güncellendi - - - Küçük bir araştırma yaptıktan sonra kim olduğunu öğrendim. 17 gün sonra foruma geri dönebilir. (Bakınız: Selamun Aleykum diye konu açmak. )
Evet o da var... - - - Güncellendi - - - Küçük bir araştırma yaptıktan sonra kim olduğunu öğrendim. 17 gün sonra foruma geri dönebilir. (Bakınız: Selamun Aleykum diye konu açmak. )
Kerem Yaşar Kilopat Katılım 27 Aralık 2012 Mesajlar 774 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2013 #6 Video güzel ama. Recep abi nin kaşları.