Technopat'tan Hitman Absolution Hediyesi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende oyun istiyorum Orjinal oyun kullanmanın tadı bir başka oluyor çünkü

Bende istiyorum fakat ben kaydolduğum e-postanın şifresini bilmiyorum.

Kontrol panelinden e-posta adresini değiştirebilirsin.

Recep abi bende istiyorum
Daha önce hiç Hitman oyunu oynamadım

Recep abi bende istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Yolla Recep, Hitman'a da bulaşayım bari.
Hiç oynamadım.

Bende alabilir miyim ?

Abi eğer kaldı ise stoklarda bende alabilir miyim ? Hazır yeni sistem dizmişken buda sizin hayırlı olsun hediyeniz olur

Oyunu istiyorum. Hatta bu oyunun hayranıyım. Hayallerimi siz canlandırın.

Oyunu istiyorum.

Ben de istiyorum. Umarım kalmıştır.

Ben de istiyorum. Lütfen.

Oyunlar yollandı. Güle güle oynayın. Lütfen aktive edince forumda paylaşın. Daha önce yaptığımız bazı yarışmalarda kullanılmamış kodlar vardı. Başkaları kullanabilecekken kodlar yanmasın

Rica etsem bana da yollar mısınız ?

Yolladım ama e-posta kutuna düşmedi. Pas geçiyorum e-posta adresini düzeltene kadar.

Bende oyunu istiyorum.

Oyunu istiyorum.

Bana da yollar mısınız ?

Stoklar bitmedi ise bende Hitman: Absolution oynamak istiyorum.

Hitman kaldıysa bende alabilir miyim ?

Abi kaldı mı oyun ? Hitman'den bahsediyorum.

Oyun kaldı mı? Kalmadıysa canınız sağolsun

Kaldıysa ben de alabilir miyim?

Oyunlar yollandı.

Bilgisayarkurdu ve arkham'a oyunları yollanacak, tabi e-posta adreslerini düzeltirlerse.

Toplamda 51 adet oyun hediye edildi ve maalesef stoklar tükendi. İlgilendiğiniz için çok teşekkürler. Yeni mesaj atmayınız lütfen. Eğer stoklarımız yenilenirse ("ne oyun varmış adamlarda beee!" dediğinizi duyar gibiyim ) var olan mesajlar öncelikli olacaktır.

Technopat okuru olmak bir ayrıcalıktır. Türkiye'nin en çok ziyaret edilen siteleri arasında ilk 500'e girdiğimiz bu günlerde bize olan desteğiniz için hepinize canı gönülden teşekkür ederim.

Konuda bir temizlik yapıyor ve konuyu kilitliyorum. Hediyesini alanlar bu konuda yazsın lütfen:

https://www.technopat.net/forum/dig...an-absolution-hediyesi-kazananlar-kulubu.html

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…