Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.580 Makaleler 8 Çözümler 223 Yer İstanbul 12 Eylül 2020 #1 Merhaba Sosyal. Başlığı görüp atlamayın. Bu bir mizah videosu konusudur. Videoyu izlemek için üstte yazan başlık ismine tıklayın, ayrı sekmede YouTube açılacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Emir M. hocam, bu video savaşını başlattın. Artık bir düşman eyledin kendine. En iyi yapan kazanır. (!) NOT: Videoda moderatörlere ve üyelere her hangi bir iğneleme söz konusu değildir. Mizah amaçlı yaptığım bir videodur. Hepinize iyi seyirler ve iyi Sosyaller. Son düzenleme: 12 Eylül 2020
Merhaba Sosyal. Başlığı görüp atlamayın. Bu bir mizah videosu konusudur. Videoyu izlemek için üstte yazan başlık ismine tıklayın, ayrı sekmede YouTube açılacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Emir M. hocam, bu video savaşını başlattın. Artık bir düşman eyledin kendine. En iyi yapan kazanır. (!) NOT: Videoda moderatörlere ve üyelere her hangi bir iğneleme söz konusu değildir. Mizah amaçlı yaptığım bir videodur. Hepinize iyi seyirler ve iyi Sosyaller.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 12 Eylül 2020 #2 Valla anlamadım ben bu işi. Ya bir yerlerden aşağıya düşüyorum, ya da ölüyorum
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.580 Makaleler 8 Çözümler 223 Yer İstanbul 12 Eylül 2020 #3 Lintos dedi: Valla anlamadım ben bu işi. Ya bir yerlerden aşağıya düşüyorum, ya da ölüyorum Genişletmek için tıkla... 0:57'de lobiye yolladım sizi
Lintos dedi: Valla anlamadım ben bu işi. Ya bir yerlerden aşağıya düşüyorum, ya da ölüyorum Genişletmek için tıkla... 0:57'de lobiye yolladım sizi
M Mehmet Halis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 1.038 Çözümler 4 12 Eylül 2020 #4 Güzel bir video olmuş tebrik ederim.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 12 Eylül 2020 #5 Başı olmamış, hapse atmazlar ki. "Tatile" gönderiyorlar. Hawai'de şezlongda uzanıyor olmalıydın.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #6 Gayet güzel olmuş bence. Fakat outro olmamış. Beğenemedim.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.580 Makaleler 8 Çözümler 223 Yer İstanbul 12 Eylül 2020 #7 f3turan dedi: Gayet güzel olmuş bence. Fakat outro olmamış. Beğenemedim. Genişletmek için tıkla... Çıkışları hiç beceremedim.
f3turan dedi: Gayet güzel olmuş bence. Fakat outro olmamış. Beğenemedim. Genişletmek için tıkla... Çıkışları hiç beceremedim.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 12 Eylül 2020 #8 Technopat sunucularının hata verme detayı baya güldürdü.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 12 Eylül 2020 #9 Video güzel olmuş. Bi ünlü olamadım be.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 12 Eylül 2020 #10 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Başı olmamış, hapse atmazlar ki. "Tatile" gönderiyorlar. Hawai'de şezlongda uzanıyor olmalıydın. Genişletmek için tıkla... La Casa De Papel 3. sezon fragmanı?
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Başı olmamış, hapse atmazlar ki. "Tatile" gönderiyorlar. Hawai'de şezlongda uzanıyor olmalıydın. Genişletmek için tıkla... La Casa De Papel 3. sezon fragmanı?