Vaas Montenegro Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 254 Yer Rook Island 12 Eylül 2020 #31 İşkence fikrini ben verdim,videoda ben olmazsam üzülürüm vallahi.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.598 Makaleler 8 Çözümler 223 Yer İstanbul 12 Eylül 2020 #32 User not found dedi: Ben de olurum ama en sonunda işkenceden kurtulmak isterim. Genişletmek için tıkla... İşkence öyle bitmiyor hocam.
User not found dedi: Ben de olurum ama en sonunda işkenceden kurtulmak isterim. Genişletmek için tıkla... İşkence öyle bitmiyor hocam.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 12 Eylül 2020 #33 Blacksidemre dedi: İşkence öyle bitmiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Öyle diyorsunuz yani.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.598 Makaleler 8 Çözümler 223 Yer İstanbul 12 Eylül 2020 #34 Gençler, işkence çekmek isteyenler kim şimdi? Çekiliş yapacağım. Adil olacak.
Vaas Montenegro Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 254 Yer Rook Island 12 Eylül 2020 #35 Blacksidemre dedi: Hesabınız mı silindi? Genişletmek için tıkla... Çekiliş mi,hocam fikri ben verdim ama ya .Olmazsam üzülürüm.
Blacksidemre dedi: Hesabınız mı silindi? Genişletmek için tıkla... Çekiliş mi,hocam fikri ben verdim ama ya .Olmazsam üzülürüm.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 12 Eylül 2020 #36 Blacksidemre dedi: Gençler, işkence çekmek isteyenler kim şimdi? Çekiliş yapacağım. Adil olacak. Genişletmek için tıkla... Farketmez ya. Ben çekerim.
Blacksidemre dedi: Gençler, işkence çekmek isteyenler kim şimdi? Çekiliş yapacağım. Adil olacak. Genişletmek için tıkla... Farketmez ya. Ben çekerim.
mburaktekin Kilopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #37 Blacksidemre dedi: Gençler, işkence çekmek isteyenler kim şimdi? Çekiliş yapacağım. Adil olacak. Genişletmek için tıkla... Ben olurum.
Blacksidemre dedi: Gençler, işkence çekmek isteyenler kim şimdi? Çekiliş yapacağım. Adil olacak. Genişletmek için tıkla... Ben olurum.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.598 Makaleler 8 Çözümler 223 Yer İstanbul 12 Eylül 2020 #38 Vaas Montenegro dedi: Çekiliş mi, hocam fikri ben verdim ama ya .Olmazsam üzülürüm. Genişletmek için tıkla... Şimdi istek olunca da ben de adil olsun dedim. Eğer çıkmazsa seni de eklediğim bir video yaparım. Güvenebilirsin.
Vaas Montenegro dedi: Çekiliş mi, hocam fikri ben verdim ama ya .Olmazsam üzülürüm. Genişletmek için tıkla... Şimdi istek olunca da ben de adil olsun dedim. Eğer çıkmazsa seni de eklediğim bir video yaparım. Güvenebilirsin.
Vaas Montenegro Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 254 Yer Rook Island 12 Eylül 2020 #39 Blacksidemre dedi: Şimdi istek olunca da ben de adil olsun dedim. Eğer çıkmazsa seni de eklediğim bir video yaparım. Güvenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki hocam.Fikri ben verince kıskandım ben olurum diyenleri açık konuşayım .
Blacksidemre dedi: Şimdi istek olunca da ben de adil olsun dedim. Eğer çıkmazsa seni de eklediğim bir video yaparım. Güvenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki hocam.Fikri ben verince kıskandım ben olurum diyenleri açık konuşayım .
mburaktekin Kilopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #40 Diğer hesabımda yaklaşık 80 tane uyarım vardı xd.