R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2015 #1 Evet arkadaşlar nedir bu başıma gelenler bilmiyorum ama ben kendim teknoloji hastasıyım. Technopat'tan vazgeçemiyorum. Günde yüz kere Technopat YouTube kanalını izliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2021
Evet arkadaşlar nedir bu başıma gelenler bilmiyorum ama ben kendim teknoloji hastasıyım. Technopat'tan vazgeçemiyorum. Günde yüz kere Technopat YouTube kanalını izliyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 15 Ekim 2015 #2 Vazgeçmen gerekmiyor zaten Rufiq. Sadece biraz ara vermen yeterli. Mesela çift hesap açmamaya başlarsan tüm aktif cezalarının süresini 1 aya çekeceğiz
Vazgeçmen gerekmiyor zaten Rufiq. Sadece biraz ara vermen yeterli. Mesela çift hesap açmamaya başlarsan tüm aktif cezalarının süresini 1 aya çekeceğiz