Technopc Quantum Gaming Ryzen 5 sistem alınır mı?

mintak25

Femtopat
İşletim Sistemi
Windows 11
İşlemci
AMD Ryzen 5 4500 3.6/4.1Ghz
Ekran Kartı
GTX1650 - 4GB
RAM - Ön Bellek
8 GB
Depolama
256 GB SSD
Güç Kaynağı
500W
Bilgisayar sistemi iyi mi ? Rdr2 total war oyunları ve ac serisini düzgün oynatır mı?

19.916,25TL Kartsız taksitli hali bu Adanada kartsız satan başka yer varsa ve bu fiyatı aşmıyacak yer varsa önerilerinize açığım.
Durumunuzu bilmiyorum ama o paraya o sistemin kat kat daha iyisini alabilirsiniz kredi kartı açtırın gerekirse o sisteme o para verilmez.

Açıkçası senet karşılığı taksitle bu bilgisayara bu kadar para vermek yerine hiç almamayı tercih ederim. Her ay birikim yapıp, belirli bir süre sonra almak enflasyona rağmen çok daha mantıklı.

Açıkçası senet karşılığı taksitle bu bilgisayara bu kadar para vermek yerine hiç almamayı tercih ederim. Her ay birikim yapıp, belirli bir süre sonra almak enflasyona rağmen çok daha mantıklı.
Dolar 2 haftada 3 tl arttı nasıl çok daha mantıklı olabilir.

GTX 1650 sisteme 19 k ödemek taksitli de olsa zarardır, kendin toplasan maksimum 11 k falan eder. Ha tabi bu dönemde GTX 1650 kartını sıfır fiyattan almak bayağı mantıksız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…