Techolay'ın gereksiz uyarı atması ve üyeleri susturması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LEGEND.35

Hectopat
Yer
İzmir
Açtığım konu bu modlar kafalarına göre trol damgası vurup banlıyor banlarken bile yanlış yazmış. Nedenini sordum bir de rapor yasağı yedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Verdiğiniz yiyecek değerleri mi komik gelmiş anlamadım.

Soğuk su için, tek önerim.

Rapor yasağı yedim dedim ya.
Bilet sistemini kullanabilirsiniz. Burada konu açmanızdaki amacı anlamadım açıkçası. Yanlış anlamayın, amacım kötü değil. Sadece bu forumda konu açmak sorununuzu çözmeyecek, onu söylemek istedim.

Hem bilet hem rapor mu hocam?

Benim oradaki banım vardı 1 Ekim'de bitiyordu sanırım bu arkadaşı banlayan benimkini de uzattı rapor, bilet ve mesaj yasağım var hem de 1 yıl. Neyi hedefliyorlar anlamıyorum, klavye delikanlısı olup racon kestikten sonra gelip insanları linçlemek bunların karakterinin ne kadar düşük olduğunu gösteriyor.

Kafalarına göre bir de troll damgası vurmuşlar Recep bey de dalga geçer gibi ban coming yazmış değişik.

Attığınız konuya göz attığımda diyet için makarna, pirinç ve tavuk göğsünü belirtmişsiniz. Bu sebeple troll konu olduğu düşünülmesi normal.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…