Techolay'ın gereksiz uyarı atması ve üyeleri susturması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Oradan da banlarlar.

Şahsen ben de burada TDK'ye mi yazıyorum foruma mı anlamıyorum bazen. Bunu Techolay'da söylemenin mantığı yok ama.

Konu açılmışken sadece yazmak istedim, kimseye bir ithamim yok:
Bir ara bu mavi forumda bir konuda buradaki rehberimi kaynak göstermiştim. Baktım kendi kendine silinmiş attığım link. Sonra rapor attım hiç cevap vermeden geri getirdiler, koyduğum Technopat rehber linkini. Nasıl kaldıramıyorlarsa artık. Anlamadım gitti.

Oyle yapiyorlar, burasiyla ilgili herhangi bir şey paylastigin zaman siliyorlar. Ben de gecen aylarda o tarz bir şey yasamistim, direkt hesabi kapatip orayi hiç kullanmamaya karar verdim.

Aynı durum burada da yaşanıyor. Mavi forum linkli herhangi bir şeyi siliyorlar veya düzenleyip kaldırıyorlar. 5–6 defa komple silindiğini gördüm. Bana göre bu yapılan her iki forumda da saçma. Amaç orada bilgi paylaşmak, farklı bir foruma yönlendirmek değil.

Son düzenleme:
Bir ara bu mavi forumda bir konuda buradaki rehberimi kaynak göstermiştim. Baktım kendi kendine silinmiş attığım link.
Bu durumu ben de yaşadım, fark ettiğimde de hiç hoşuma gitmemişti doğal olarak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…