Techolay'ın gereksiz uyarı atması ve üyeleri susturması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlamadığım kısım, karşı siteleri kötülemeye çalışıyorlar. Vallahi ilginç ne diyeyim.
Ne yazıkki bu her forumda mevcut. DA, DonanımHaber gibi sitelerde de burayı veya başka yerlerede konu açıyorlar. Kim nerede ban yese veya uzman bir hocamız rencide etse, diğer forumda konu açıyorlar. Sitemlerini dile getirmek istiyorlar ama başka forumda ilgilendirmez, maksimum bu konudaki gibi "Biz ne yapalım?" yada "Evet orası çöp." lafları oluyor.

Halbuki Techolay kardeş forumumuzdur bana göre. Recep Baltaş kurucusudur sonuçta.

Açtığınız konular çok güzelmiş de ondan (!)

Halbuki Techolay kardeş forumumuzdur bana göre. Recep Baltaş kurucusudur sonuçta.
Sadece Recep Baltaş bi kenera bu forumdaki çoğu hocamızın hesabı da orada var. Moderatör kadrosu ve genel kullanıcılar dışında çoğu sık gördüğümüz hocamızın ekstra profili var.
Aynı arayüzü ve benzer kuralları ile de cidden kardeş forum gibi duruyor ama iki yönetim kadrosu da birbirine karşı ortaklıkları yok.

Bu konunun kasıtlı onaylandığını düşünüyorum. Recep'in sitesinden ne beklersiniz mesajina 4 mod beğeni atmış inanılır gibi değil. Buranın kullanıcılarını geçtim modları da ayrı düşman techolaya, konunun onaylanma sebebi de bu bana göre.
Daha önce bunu belirttiğim için mesajım silinip konuya yazma iznim falan alinmisti yine ayni seyi yaparlarsa sasirmam.

Bu arada sorununuzun çözümünü burada değil orada arayın, forumları karıştırmaya gerek yok.

Dediğim gibi modlar sevmediği için baltasi, kendi düşüncelerine göre davranıyorlar bu konuda adalet sıfır çok şahit oldum buna, ne zaman baltasi bir konuda hafif savunur gibi olsam mesajım siliniyordu hemen karşı tarafın kalıyordu ama. Yine aynı şeyi yaparlar muhtemelen birkaç saat içinde benim mesajlara. Yorum yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…