Tecil Bozdurma

Ben tecilimi bozdurup askere gitmek istiyorum. Ama şöyle bir sıkıntı var. Şimdi ben üniversiteye kayıt yaptırdım ama gitmek istemiyorum. Ders seçimi falan da yapmadım zaten. Tecili bozdurma işlemini yaparken ''Askerlik şubenizin genel celp dönemi AĞUSTOS 2020 dönemidir. '' bu yazıyla karşılaşıyorum. Başka kişilerden duyduğum kadarıyla celp dönemini kendin seçiyormuşsun ama bende hiçbir celp dönemi çıkmıyor ve 2020'yi gösteriyor. Ben bu celp dönemini Şubat 2020'ye nasıl çekebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama o pek tecil edilmiş gibi durmuyor. Ben okul için tecil ettirdiğimde 5-6 yıl sonraya tecil edilmişti. Zaten baktığında öğrencilik yüzünden tecil edilmiş diye yazar. Hatta öğrenciliği devam ettiği takdirde denir. Okul ile görüşüp öğrenciliğini sonlandırmalarını isteyebilirsin ya da okulu dondurup askerlik şubesine giderek durumu izah edebilirsin.

Güzel kardeşim askere gitmek istiyorsan yerinden kalk öncelikle bilgisayar başında olmaz bu işler. Git askerlik şubesine bak neler yapıyorlar orada. Ben gitmek istiyorum dediğimde Kasım 4tü 1hafta süre verdiler toparlanmam için 10Kasımda askerdim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı