Tecil devam ederken nerede çalışılabilir?

Megane4

Attopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 2033 yılına kadar tecilim var.
Üç zincir marketin belki 30 şubesine özgeçmiş formu bıraktım.
Girdiğim her şubede tecil var ama diyorlar.
Neredeyse kafayı yedirtecekler.
Hem çalışacak erkek yok diye şikayet ediyor hem de işe erkek almıyor sırf tecil var diye.
İşe aldığı kızlarda 3 ay sonra çıkıyor bunu şuradan biliyorum 6 aydır bu zincir marketlere CV bırakıyorum ısrarcı görünmek için her gittiğimde farklı kişiler var.
Bu günde gittim adam açık açık diyor torpilin olması lazım diyor ben kuzenimi öyle aldım diyor iyice iğrendirdiler.
Açık öğretim ile okuyorum, 2033 yılına kadar tecilim devam ediyor nerelerde vardiyalı sistem ile çalışabilirim?
Tecilli erkekleri işe alan bildiğiniz bir kurumsal firma var mı?
Gerçekten iğrendim ama ya adam kuzenimi torpille aldım seneye askere gidecek diyor benim 8 yıl tecilim var diyorum mezun olsam dahi minimum 4 yıl çalışacağım diyorum yok diyor
Ne sanıyorlar acaba askerliğini yapmış olduğum zaman istediğim zaman oradan çıkamaz mıyım sanıyorlar?
Kısaca arkadaşlar tecilli iken nerede sigortalı bir şekilde çalışabilirim?

Fabrikalar alıyor şansınızı deneyin. Kot fabrikası vs.
Ek olarak okulunuz bitince o tecil 2033den geriye çekiliyor. Okul bittikten sonra 2yıl tecil veriliyor.

Fabrikalar alıyor şansınızı deneyin. Kot fabrikası vs.
ek olarak okulunuz bitince o tecil 2033'ten geriye çekiliyor. Okul bittikten sonra 2yıl tecil veriliyor.

Bilgim var mezuniyet sonrası verilen 2 yılın sonunda bu sefer de 4 yıllık açıktan lisans okuyacağım.

Ben 19 yaşında gittim, belli ki sizin yaşınızda baya genç.

Ben olsam şimdi ne var ne yok herşeyi erteleyip giderim, her zaman için önünüzde işe girmek için bir engel olacak.

Şimdi dişinizi sıkacağınız 6 ay, önümüzdeki 8 yıl içerisinde ki gireceğiniz işlerde daha rahat etmenizi sağlayacak.
Siz bilirsiniz yine de.

Şimdi şu an okuduğum ön lisans bölümü iyi bir potansiyele sahip aynı zamanda KPSS de çalışıyorum şu an yani önceliğim memuriyet bir yandanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…