N Niebiesky Yoctopat Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #1 Yaşım 21, liseden sonra tecil yaptırmadım ve üniversiteye de başlamadım. Bu yıl üniversite kazandım; kayıt sırasında sıkıntı yaşar mıyım?
Yaşım 21, liseden sonra tecil yaptırmadım ve üniversiteye de başlamadım. Bu yıl üniversite kazandım; kayıt sırasında sıkıntı yaşar mıyım?
Mehmetkayice Centipat Kek günü Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.141 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #2 Yaşamazsın. Kayıt sonrası muhakkak askerlik şubesine gidip bildiride bulun.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.284 Çözümler 53 29 Ağustos 2025 #3 Niebiesky dedi: Yaşım 21, liseden sonra tecil yaptırmadım ve üniversiteye de başlamadım. Bu yıl üniversite kazandım; kayıt sırasında sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Örgün eğitimde üniversite kaydı yapılınca otomatik tecil olması lazım. Eğer olmazsa bildirmelisiniz o işlemler tam nasıl bilmiyorum ama durum böyle olmalı.
Niebiesky dedi: Yaşım 21, liseden sonra tecil yaptırmadım ve üniversiteye de başlamadım. Bu yıl üniversite kazandım; kayıt sırasında sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Örgün eğitimde üniversite kaydı yapılınca otomatik tecil olması lazım. Eğer olmazsa bildirmelisiniz o işlemler tam nasıl bilmiyorum ama durum böyle olmalı.
N Niebiesky Yoctopat Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #4 Teşekkür ediyorum