Tecno alınır mı?

10000 üstü olmasın.

Yurt dışı olarak OnePlus 9 Pro mi 11t Pro yurt içi 2.el olarak S20 FE 5G SD önerim.

OnePlus 9 Pro alırsa daha uzun kullanım ömrü olur. Hem özelliklerinden hem de fiyat olarak. Uzun yıllar üzmez ben bile 2020 çıkışlı 7T kullanıyorum hala güncelleme geliyor ve donanımsal olarak üzmedi beni. Pil sorunu muhabbeti vardı 9 Pro için o da oxygenos 13 ile çözülmüştü.
 
Oxygenos çok başarılı bir arayüz. HarmonyOS gibi çok pürüzsüz ve akıcı. Yurtdışı tercih etmezse S10 lite veya 2.el S20 FE 5G SD almasını öneriyorum. Anlatmasına göre oyun oynamayacak. Gerçi oynasa da bu ikisinden birisini alsın. Yurtdışı istiyorsa OnePlus 9 Pro alsın yıllar boyu aklına telefon değişsem mi diye bir soru gelmesin hocam.
 
Şu Oppo anlaşmasından sonra zortladı OnePlus uygun fiyatlı amiral gemisi çıkartmıyorlar çıkarttıkları yeni telefonda bir sorun oluyor illaki. OxygenOS eskisi gibi de değil ColorOS'e döndü baya.
 

1 hafta önce tecno camon 18p modelini aldım. Çok memnunum, fiyatına göre rakipsiz bence. Çoğu kişi tecno markasını önermiyor ama 2 arkadaşımda da tecno camon 18 modeli var onlar uzun bir süredir kullanıyorlar ve gayet memnunlar.
 
@Silinen üye yıllardır kullanan birisi olarak söylüyorum kesinlikle alınır hem marka olmadığı için hesaplı hem de telefonları çok güçlü. Bende Tecno Pova 128 GB var il olarak telefonun ekranı çok büyük yazı yazarken dizi film izlerken çok rahat ediyorum bataryası 6000mAh, (normalden daha iyi) beni 3 gün hiç şarj etmeden götürüyor, 6 GB RAM'i var her oyunu rahtlıkla oynattırıyor, çift SIM kartı desteği var ekran koruması ve kalın/kabartmalı kılıf al yoksa rahatlıkla kırılabilir ve son olarak tek eksisi kamerasından çok beklentin olmasın kötü değil ama süperde değil (önceki yorumu silmişler zannedip tekrar yazdım şimdi farkettim)
 

Kesinlikle alınmaz.
 

Canım bizde merak etmedik şu telefonu geçenlerde metroya bineyim dedim, koridorlara Full technonun reklamlarını basmışlar, dejavu yaşıyorsun gibi hissettiriyor. Sadece tasarım ama galiba, bu Android telefon üreticilerinin en büyük sıkıntısı işte.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
sadece tasarım değil aksine telefonun donanımına önem vermişler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…