Arkadaşlar, Türkiye pazarına yeni girmiş olan bir telefon Tecno Camon 12 Air almak istiyorum fakat, bu telefon iyi midir kötü müdür birkaç araştırma yaptım ve 1540 TL'ye alınabilecek en iyi telefonun bu olduğuna karar kıldım telefonu annem kullanacak o yüzden aman aman özellikler istemiyorum ve fiyatı açıkçası uygun olsun istiyorum. Sizlerin de fikirlerini almak istedim varsa önerebileceğiniz bu fiyat bandında farklı telefonlara da bakabilirim. Bataryasının orta düzey kullanımda 2 günü çıkarmasını istiyorum ve uzun yıllar kullanmasını.
Ben de bu telefona bakıyorum bu fiyata daha iyisini bulamadım.
Tecno Türkiye pazarında yeni yer buluyor ama diğer ülkeler de iyi diye okudum.
Zaten Manchester City ile de sponsorluk anlaşması imzaladı.
Ben de bu telefona bakıyorum bu fiyata daha iyisini bulamadım.
Tecno Türkiye pazarında yeni yer buluyor ama diğer ülkeler de iyi diye okudum.
Zaten Manchester City ile de sponsorluk anlaşması imzaladı. Eki Görüntüle 605557
baya memnunum açıkçası 2 günü çok rahat çıkarıyor. tek sorun başta bir launcher ile başlatıyor seni (HİOS) diye birşey sürekli bir yerlerden reklam falan çıkıyordu ilk başlarda beceremedim biraz detay istiyordu fakat şimdi halletim. Şuan launcherden kaynaklı otomatik ses kaydı alıyor onu kapatmayı bulamadım.
çok memnunum annem kullanıyor. 2 gün rahat yetiyor bataryası günde en az 2-3 saat arası görüntülü konuşma yapan birisi zaten ve parlaklık sürekli maksimumda.