Tecno Camon 18 şarjı yavaş doluyor

Ireneo

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, babama ait Tecno Camon 18 model bir cep telefonu var. Normalde 18W hızlı şarj özelliği var 1-2 saatte tamamen dolum yapıyordu. Bugün 6-7 saatte telefonun şarj olmadığından bahsetti. Biraz baktım, güvenli şarj diye bir ibare çıkıyor ve bu özellik asla ayarlardan kapatılmıyor, öyle bir bölüm mevcut değil. Çok yavaş şarj olduğu gibi şarj 73-74 seviyelerini geçmiyor. Hatta bu seviyelerde şarja takılıyken 1-2 düştüğü bile oluyor. Biraz araştırınca aynı markanın farklı farklı modellerinden birçok kullanıcının aynı veya benzer konulardan şikayetçi olduğunu gördüm. İşin garibi bunların arasında 3 yıllık kullanıcı da var telefonu dün aldım diyenler de var. Şikayet sayfalarında çözüm olarak bir şey sunulmamış, sadece iletişim bilgileri istenmiş ya da teknik servis önerilmiş. Bu konularda çok bilgim yok ancak ev ortamında sorunun bataryadan mı, soketten mi, telefonun yazılım güncellemesi almıyor oluşundan mı veya farklı bir şeyden mi kaynaklandığını anlama şansım var mı? Telefoncuya gidip bir dünya para verip telefonu açtırıp yan sanayi 1-2 değişimle 1 ay sonra daha kötü sorunlarla karşılaşmak istemiyorum. Çözümü bulamasak bile en azından sorunu bulabilirsek çok iyi olur. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı