Tecno Camon 18'de varsayılan başlatıcı silinebilir mi?

Sirain

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel İ5-3210M
8 GB Ram
GT-610M
İntel HD Graphics 4000
Meslek
Öğrenciyim boşuna bakma param yok :(
Merhaba, elimde Tecno Camon 18 bir Android telefon var. Telefon içerisinde HiOS başlatıcı ile geliyor. Biliyorsunuz bu tarz Android ile gelen başlatıcılar telefonu kısıtlıyor, özelleştirilmiyor. Varsayılan başlatıcıyı değiştirsem bile özelleştirilme olmuyor. Telefonumda herhangi bir root işlemi vesaire yok, tamamen fabrika. Acaba bu HiOS'u silersem herhangi bir hata veya sorunla karşılaşır mıyım? Yerine Microsoft Launcher ya da önerebileceğiniz başka bir Launcher kurmak istiyorum.

2 3 sene önce sormuştum, işlemi yaparsanız telefon garanti dışı kalır denmişti. Nasıl yapacağınıza hakim değilim ama aklınızda bulunsun.

2 3 sene önce sormuştum, işlemi yaparsanız telefon garanti dışı kalır denmişti. Nasıl yapacağınıza hakim değilim ama aklınızda bulunsun.
Telefonumu alalı 2 seneyi geçti bile. Çoktan garantisi bitmiştir.

Muhtemelen evet. Bende Camon 18p var. 1 yıldan fazladır Rom ile kullanıyorum. Size de tavsiye ederim ancak bazı sorunlar çıkabilir.

Muhtemelen evet. Bende Camon 18p var. 1 yıldan fazladır Rom ile kullanıyorum. Size de tavsiye ederim ancak bazı sorunlar çıkabilir.
Ne tarz sorunlar ?

Durmaya zorlasam sorun yaşarsam geri yüklesem nasıl olur?

Sorun çıkmaz. Durdurursanız ve sorun çıkarsa telefonu yeniden başlatmak sorunu çözer.

Durdurmaya çalışmak işe yaramadı. Güncellemelerini kaldırdım Play Store'dan, uygulama gitti ancak telefon kendi kendine kapatıyor kendini bazen. Ayrıca istediğim özelleştirmeye yine kavuşamadım. Mecburen geri yükledim şu an yine kendi kendini kapatıyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…