Syhniex Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #1 Cihazı daha yeni aldım ama nedense sadece Instagram'a hikaye yüklemeye çalıştığım zaman deli dehşet donuyor ve kasıyor ayrıca hikaye de yüklenmiyor. Bayağı bir şey yaptım sorunu çözmek için ama olmadı. Yardımcı olabilecek var mı?
Cihazı daha yeni aldım ama nedense sadece Instagram'a hikaye yüklemeye çalıştığım zaman deli dehşet donuyor ve kasıyor ayrıca hikaye de yüklenmiyor. Bayağı bir şey yaptım sorunu çözmek için ama olmadı. Yardımcı olabilecek var mı?
E EVANDEVAN199 Zeptopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tecno Camon 19 için kılıf arayanlara fikir olsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et TECNO CAMON KILIF ARAYANLARA FİKİR OLSUN. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tecno Camon 19 için kılıf arayanlara fikir olsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et TECNO CAMON KILIF ARAYANLARA FİKİR OLSUN.