Tecno Camon 20 CK6n nasıldır?

Android 14 benimki güldürme.

SS te atarım.

Atarken az atın arastırmadan etmeden yorum atıyonuz sizin gibilerden telefun öneri alınmamalı.

Araştırdık ta atıyoruz zaten, ne yazıyor burada? Ben vahiy yoluyla mı öğreneceğim telefonun Android sürümünü sitede ne yazıyor ise onu söyledim.

1 kişi bile önermiyor sizdeki modeli, sanırım A24'ü Aliexpress'ten falan aldınız.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-05-02-03-31-680-edit_com.android.chrome.jpg
    101,9 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

Bir zamanlar Redmi'de cöp falan diyorlardı ama simdi herkes Redmi falan hocam bu marka yeni yeni tanınıyor hata bazıları o telefun ne falan diyorlar emin ol birkaç sene sonra Tecno samsumg u geride bırakcak bir telefun bir de epeyde 13 yazıyu ama 14 CK6n yerine CK7n veya CK8n alınırsa daha iyi olur sadece kızdıgım şey bu cihaza cöp demenizdi ciden bu cihaza cöp kişilere tilt oluyum adamlar napsım 8 9 k ya 14 15'nin TL'lik telefun sonuyular ila kronik mi eksik yanları olacak hiçbir telefun 4/4'lük değildir bud telefunda oldugu gibi.

Epey bayağı zortlamıs D

Samsung Galaxy A25 5G 5G'nin yorymlarına bakın epeyde hiçbir telefun kötü yorum aldıgını gurmedim.

Bugunluk A24'u gümdümüz yeter.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…