Isınıyor derken detay vermemişsiniz. Ayrıca Helio işlemcili bir telefon olduğu için ağır yükleri kaldırmasını beklememek lazım, biraz ısınması doğal ama ne kadar ısınıyor?
Isınıyor derken detay vermemişsiniz. Ayrıca Helio işlemcili bir telefon olduğu için ağır yükleri kaldırmasını beklememek lazım, biraz ısınması doğal ama ne kadar ısınıyor?
%40 %42 ısınıyor ne demek? 42 santigrat mı oluyor? Şarj mı %42 oluyor? CPU dememiştiniz bu mesajınızda demişsiniz. CPU kullanımı mı %42 diyorsunuz? Hiçbir şey anlamadım, sadece ısınıyormuş onu anladım.
%40 %42 ısınıyor ne demek? 42 santigrat mı oluyor? Şarj mı %42 oluyor? CPU dememiştiniz bu mesajınızda demişsiniz. CPU kullanımı mı %42 diyorsunuz? Hiçbir şey anlamadım, sadece ısınıyormuş onu anladım.
Isınıyor derken bahsettiğiniz sıcaklığı belirtirseniz anormal olup olmadığını anlayabiliriz. Bir de dediğim gibi cihazınız MediaTek Helio G85 çipine sahip. Bu nedenle güncel oyunları oynarken bir miktar ısınmasında anormal bir durum bulunmuyor. Sadece sosyal medyada gezerken de bahsettiğiniz gibi ısınıyor mu?
Dereceyi telepati yaparak ölçmemizi mi bekliyorsunuz? @KaptanUfuk hocam demiş zaten hala %40, %42 diyorsunuz. Yüzde neyin yüzdesi? Derece ile yüzde bambaşka şeyler. Neyden, nasıl ölçtünüz de bu sonuca vardınız?
Telefonunuza cihaz bilgisi veren herhangi bir uygulama indirip ona göre bize CPU GPU sıcaklığını oradaki yazan bilgilere göre vermeniz gerekiyor. Buradan anlayamayız.