Tecno Camon 20 Pro 4G (Tecno-CK7n) için düzenlenmiş scatter

YZBruh

Hectopat
Makaleler
10
Merhabalar. İlgilenenler bilir, Techno Camon 20 Pro'nun Stock ROM'undan çıkan scatter XML biçiminde. Ve bu flaş bakımından sorun çıkarmakta. O yüzden TXT (metin) tabanlı scatter yazdım. Bu scatterı cihazın kendi ROM'unda ki scatterından baz alarak yazdım. İyi flaşlamalar!

İndirme bağlantısı;

Hocam merhaba,

Tecno Camon 20 Pro XML uzantılı stock ROM'undaki scatter dosyasını bununla değiştirip ROM'u Super Flashtool üzerinden yükleyebilir miyiz o halde, yoksa yine AMT mi lazım? Malum AMT ücretli çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba,

Tecno Camon 20 Pro XML uzantılı stock ROM'undaki scatter dosyasını bununla değiştirip ROM'u super flashtool üzerinden yükleyebilir miyiz o halde, yoksa yine amt mi lazım? Malum amt ücretli çünkü.

Brom modda SP Flash Tool ile yüklenebilir.

Hocam merhaba,

Tecno Camon 20 Pro XML uzantılı stock ROM'undaki scatter dosyasını bununla değiştirip ROM'u Super Flashtool üzerinden yükleyebilir miyiz o halde, yoksa yine AMT mi lazım? Malum AMT ücretli çünkü.
Tecno Flash tool aracını duymuştum. Bir arkadaşım denemişti...

Merhaba. İlgilenenler bilir, techno camon 20 Pro'nun stock ROM'undan çıkan scatter XML biçiminde. Ve bu flash bakımından sorun çıkarmakta. O yüzden txt (metin) tabanlı scatter yazdım. Bu scatterı cihazın kendi ROM'unda ki scatterından baz alarak yazdım. İyi flaşlamalar!

İndirme bağlantısı;

Hocam konuyla alakasız ama bu cihaza GSI ROM kurmak istiyorum nasıl yapabilirim eski telefonumda root ve ROM konularına aşinaydım 3 ayda bir değişiyordum ama bu telefona geçince afalladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı