Tecno Camon 20 Pro alınır mı?

taha01616

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle araştırmalarımı yaptım. Okuyorum ve 1.5-2 seneye mesleğe başlayıp telefonu değiştireceğim, kriterlerim 9500TL altı vergisiz alayım, zaten geçiş telefonu olacak ve 1.5-2 sene kullanımda bana kronik sorun çıkartmasın. Bunların yanında her yerde yazılan Samsung A24'ü tasarım vb. olarak beğenmedim. GM24 Pro arayüz olarak hoş değil, Realme 10 256 GB ve Tecno Camon 20 Pro 256 GB arasında kaldım. Tasarımı, özellikleri beni bu telefona itti ve G99 da bana yetecek bir işlemci, sizce Realme 10 mu, Tecno Camon 20 Pro mu, yoksa alternatif öneriniz var mı? (PUBG, MLBB falan arada oynarım, 1.5 sene kroniksiz güzel idare etsin yeter)

Tecno bence alınmaması gereken bir marka. Bir yıl götüreceği şüpheli. Samsung M34 Teknosa'da 9000 TL bandında sanırım ama teknik özelliklerine hakim değilim yine de bakın bence. A24'ü tasarım olarak beğenmemişsiniz ama aralarından tek o size 2 yıl rahat bir telefon deneyimi sunar diye düşünüyorum.

Arkadaşın da dediği gibi m34 en iyi seçenek olacaktır.

Hocam peki neden Samsung A24 ya da M34 almalıyım, yani anlamıyorum Tecno, Realme gibi 8 GB RAM'li 256 GB hafızalı güzel tasarımlı kroniksiz telefonlar beni neden üzer? İçimden bir ses Tecno almamı söylüyor böyle değişiklik olsun diye, sizce dinlemeyip A24 ya da M34 gibi klasiklerden devam mı etmeliyim?

Arkadaşın da dediği gibi M34 en iyi seçenek olacaktır.

Bir de Samsung M34'ün kullandığı Samsung Exynos 1280 işlemcisi nasıldır? 6 GB RAM 128 GB hafıza da varmış.

Son olarak ekliyorum inceleme videolarında Samsung M34 elinde eski ve yapı olarak dandik bir telefon gibi dururken Tecno Camon 20 Pro tasarımı ve duruşuyla da ucuz idarelik bir telefon hissiyatı vermiyor. Özellikleri de yanında artısı, çok arada kaldım. Kronik de bulamadım telefonda.

Fikir verebilecek yokmu ?

Son düzenleme:
Merhaba kanka ne aldın

Dostum merhaba, M34 aldım ve gayet memnunum sağlam telefon gayet hızlı ve tasarımı güzel. Ön kamerası ortalama ama arka kamerası fiyatına göre gayet iyi idare eder. Şu an fiyatı biraz artmış ama M34 hala 128 GB hafızası ve 6 GB RAM'i ile oyun da oynatan diğer işlerini de hallettiren F/P bir telefon. Bataryası zaten bitmiyor öneririm

ben de vergisiz telefon olsun diye tecno düşünüyorum. m34 12 bin TL olmuş. Tecnoyu bi deneyeceğim galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…