Sidardicle Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar Tecno Camon 20 Pro canlı duvar kâğıdı tam olarak nasıl yapılıyor? Bulamadım bir türlü nasıl yapıldığını. Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar Tecno Camon 20 Pro canlı duvar kâğıdı tam olarak nasıl yapılıyor? Bulamadım bir türlü nasıl yapıldığını. Şimdiden teşekkür ederim.
micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.485 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #2 Sidardicle dedi: Arkadaşlar Tecno Camon 20 Pro canlı duvar kâğıdı tam olarak nasıl yapılıyor? Bulamadım bir türlü nasıl yapıldığını. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Zedge indirip oradan hareketli duvar kağıdı indirebilirsiniz.
Sidardicle dedi: Arkadaşlar Tecno Camon 20 Pro canlı duvar kâğıdı tam olarak nasıl yapılıyor? Bulamadım bir türlü nasıl yapıldığını. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Zedge indirip oradan hareketli duvar kağıdı indirebilirsiniz.
A Alişan01 Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #3 ayarlardan kişiselleştirme ordan canlı duvar kağıtları çıkar
Sidardicle Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #4 Alişan01 dedi: Ayarlardan kişiselleştirme oradan canlı duvar kâğıtları çıkar. Genişletmek için tıkla... Oradan bakıyorum ama kendi galerimdeki videoları nedense koyamıyorum.
Alişan01 dedi: Ayarlardan kişiselleştirme oradan canlı duvar kâğıtları çıkar. Genişletmek için tıkla... Oradan bakıyorum ama kendi galerimdeki videoları nedense koyamıyorum.