Tecno Camon 20s Pro 5G vs Samsung Galaxy A25 vs M34

Bütçe
12.5000

LordOfTurk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta yazdığı gibi sizce hangi telefonu almalıyım? Bütçem maksimum 12.500 TL, en fazla bu kadar çıkabiliyorum. Telefonda çok oyun oynayan biri değilim ama dışarıda olduğum zamanlar oyun da oynamak istiyorum. Tecno Camon 20s Pro 5G çok iyi bir telefon gibi görünüyor, en azından kağıt üzerinde. Ancak markayı bilmediğim için ikilemdeyim. Ayrıca A25 ve M34 de hemen hemen denk telefonlar, hatta neredeyse aynı. O konuda da kararsızım.

En mantıklı öneri eğer cikabiliyorsaniz A34 olur. Olmazsa A25 de çok geri kalan bir cihaz değil. Şimdiden hayırlı olsun.

A34 veya A25 öneririm.

Benim de aklımda ilk onlar var. Bilindik olarak bu fiyat aralığında sadece bunları buldum. Ancak kimisi çok ısınıyor ve şarjı dayanmıyor diyorlar, bu yüzden kafam çok karıştı. Ayrıca, Tecno Camon telefon özellikleri bakımından kağıt üzerinde çok daha iyi görünüyor ama markayı hiç bilmiyorum. Birkaç yerde adını duydum ama o kadar. Bu arada, Redmi’lerin de güzel fiyatları var ama genelde hat çekim sorunu yaşatıyorlar, en azından çevremde gördüğüm kadarıyla. Eğer başka telefon öneriniz varsa, onu da alabilirim.

13.129 TL fiyat bandindaki A35'e de bakabilirsiniz iki cihazdan da üstün.

En mantıklı öneri eğer cikabiliyorsaniz A34 olur. Olmazsa A25 de çok geri kalan bir cihaz değil. Şimdiden hayırlı olsun.

Benim de içimden A34 veya A35 geçiyor iyi cihazlar ama 1000TL bile olsa çok zorlayamıyorum çünkü şu anki ekonomik durumuma çok güvenemiyorum.

Benim de içimden A34 veya A35 geçiyor iyi cihazlar ama 1000TL bile olsa çok zorlayamıyorum çünkü şu anki ekonomik durumuma çok güvenemiyorum.
Hocam hepsiburadada bende bi aralar 1000TL indirim vardı 10K üstü samsung telefonlar için. Hesabınız varsa bakabilirsiniz.

13.129 TL fiyat bandindaki A35'e de bakabilirsiniz iki cihazdan da üstün.

Zorlayabileceğimi çok sanmıyorum 10 bin bandından 12 falan çıktım zaten ama öneri için teşekkürler aklımda tutacağım.

Hocam Hepsiburada'da bende bir aralar 1000TL indirim vardı 10k üstü Samsung telefonlar için. Hesabınız varsa bakabilirsiniz.

Siz der demez baktım da telefon dışında her ürün için kupon var gibi.

Diğer uygulamalara da bakın isterseniz hocam belki olabilir.

Diğer uygulamalara da bakın isterseniz hocam belki olabilir.

Yok gibi ya neyse peki Tecno Camon 20s Pro 5G hakkında düşüncen nedir özellik bakımından bayağı iyi gibi tasarım ödülü falan aldığını duydum çok kafamı karıştırıyor bu telefon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…