alputhred Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 7 10 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar bu 2 telefondan birini alacağım. Sizce hangisini almalıyım?
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.804 Makaleler 1 Çözümler 12 10 Ağustos 2024 #2 alputhred dedi: Arkadaşlar bu 2 telefondan birini alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Kamera dışında hemen hemen aynı. Zaten iki marka da aynı şirketin . Bir de başka seçenek yok mu? İlla bunlar mı olmalı?
alputhred dedi: Arkadaşlar bu 2 telefondan birini alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Kamera dışında hemen hemen aynı. Zaten iki marka da aynı şirketin . Bir de başka seçenek yok mu? İlla bunlar mı olmalı?
alputhred Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 7 10 Ağustos 2024 #3 Recoo dedi: Kamera dışında hemen hemen aynı. Zaten iki marka da aynı şirketin . Bir de başka seçenek yok mu? İlla bunlar mı olmalı? Genişletmek için tıkla... Evet bu ikisinin arasında kaldım. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz
Recoo dedi: Kamera dışında hemen hemen aynı. Zaten iki marka da aynı şirketin . Bir de başka seçenek yok mu? İlla bunlar mı olmalı? Genişletmek için tıkla... Evet bu ikisinin arasında kaldım. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.804 Makaleler 1 Çözümler 12 10 Ağustos 2024 #4 alputhred dedi: Evet bu ikisinin arasında kaldım. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz Genişletmek için tıkla... Tecno.
alputhred dedi: Evet bu ikisinin arasında kaldım. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz Genişletmek için tıkla... Tecno.